Näin helposti valmistuu vihreä viisupasta. Harri Syrjänen näyttää!
Julkaistu
Kannustetaan Suomea ja Käärijää Euroviisuissa 2023! Kokki Harri Syrjänen kehitteli maukkaan vihreän pastan suomalaisten kisastudioihin.
Ainekset
- 250 g pastaa
- 1 ruukku basilikaa
- 40 g tuoretta pinaattia
- 3 valkosipulinkynttä
- 30g parmesanjuustoa
- 1 lime
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 dl pakasteherneitä
Valmistusohje
- Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi. Tee kastike valmiiksi pastan kypsentyessä.
- Leikkaa valkosipuli pieneksi, raasta limen kuori, raasta parmesan ja nypi basilikanlehdet.
- Laita korkeaan sekoitusastiaan basilika, pinaatti, parmesan ja oliiviöljy. Sekoita sauvasekoittimella sileäksi.
- Kaada vedet pastasta ja sekoita kuuman pastan sekaan valkosipuli, limen kuori, herneet ja kastike. Sekoita hyvin.
- Nosta annos lautasella ja purista limen mehua päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka