Julkaistu
Kannustetaan Suomea ja Käärijää Euroviisuissa 2023! Kokki Harri Syrjänen kehitteli maukkaan vihreän pastan suomalaisten kisastudioihin.
Ainekset
- 250 g pastaa
- 1 ruukku basilikaa
- 40 g tuoretta pinaattia
- 3 valkosipulinkynttä
- 30g parmesanjuustoa
- 1 lime
- 1 dl oliiviöljyä
- 1 dl pakasteherneitä
Valmistusohje
- Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi. Tee kastike valmiiksi pastan kypsentyessä.
- Leikkaa valkosipuli pieneksi, raasta limen kuori, raasta parmesan ja nypi basilikanlehdet.
- Laita korkeaan sekoitusastiaan basilika, pinaatti, parmesan ja oliiviöljy. Sekoita sauvasekoittimella sileäksi.
- Kaada vedet pastasta ja sekoita kuuman pastan sekaan valkosipuli, limen kuori, herneet ja kastike. Sekoita hyvin.
- Nosta annos lautasella ja purista limen mehua päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan