Valkosipulipastan valmistusvaiheet näyttää videolla itse kokki Harri Syrjänen.
Julkaistu
Valkosipulipasta on nopeaa ja helppoa lohturuokaa. Kokeile Harri Syrjäsen reseptiä!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 4 – 5 valkosipulinkynttä
- 30 g parmesanjuustoa
- 2 dl kermaa
- 8 dl kasvis-tai kanalientä
- pikku nippu persiljaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Pilko valkosipulit ja silppua persilja. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
- Kaada kasvisliemi ja kerma ja kiehauta.
- Lisää pasta, mausta suolalla ja pippurilla.
- Keittele hiljaa hymyillen 14–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää persilja ja raasta parmesania joukkoon.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka