Näin valmistuu Harri Syrjäsen valkosipulipasta 0:39

Harri Syrjäsen valkosipulipasta

Valkosipulipastan valmistusvaiheet näyttää videolla itse kokki Harri Syrjänen.

Valkosipulipasta on nopeaa ja helppoa lohturuokaa. Kokeile Harri Syrjäsen reseptiä!

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 4 – 5 valkosipulinkynttä
  • 30 g parmesanjuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 8 dl kasvis-tai kanalientä
  • pikku nippu persiljaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Pilko valkosipulit ja silppua persilja. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
  2. Kaada kasvisliemi ja kerma ja kiehauta.
  3. Lisää pasta, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keittele hiljaa hymyillen 14–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  5. Lisää persilja ja raasta parmesania joukkoon.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.