Näin valmistuu Harri Syrjäsen valkosipulipasta 0:39

Harri Syrjäsen valkosipulipasta

Valkosipulipastan valmistusvaiheet näyttää videolla itse kokki Harri Syrjänen.

Valkosipulipasta on nopeaa ja helppoa lohturuokaa. Kokeile Harri Syrjäsen reseptiä!

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 4 – 5 valkosipulinkynttä
  • 30 g parmesanjuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 8 dl kasvis-tai kanalientä
  • pikku nippu persiljaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Pilko valkosipulit ja silppua persilja. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
  2. Kaada kasvisliemi ja kerma ja kiehauta.
  3. Lisää pasta, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keittele hiljaa hymyillen 14–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  5. Lisää persilja ja raasta parmesania joukkoon.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!