Julkaistu
Harri Syrjäsen valkosipulipasta on nopeaa ja helppoa lohturuokaa. Kokeile!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 4 – 5 valkosipulinkynttä
- 30 g parmesanjuustoa
- 2 dl kermaa
- 8 dl kasvis-tai kanalientä
- pikku nippu persiljaa
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Pilko valkosipulit ja silppua persilja. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
- Kaada kasvisliemi ja kerma ja kiehauta.
- Lisää pasta, mausta suolalla ja pippurilla.
- Keittele hiljaa hymyillen 14–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Lisää persilja ja raasta parmesania joukkoon.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.