Harri Syrjäsen valkosipulipasta

a336bafe-e9b3-4201-a90d-cc7f7f610d5a
Lohturuokaa parhaimmillaan! Testaa helppo ja nopea valkosipulipasta. Harri Syrjänen

Harri Syrjäsen valkosipulipasta on nopeaa ja helppoa lohturuokaa. Kokeile!

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 4 – 5 valkosipulinkynttä
  • 30 g parmesanjuustoa
  • 2 dl kermaa
  • 8 dl kasvis-tai kanalientä
  • pikku nippu persiljaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

  1. Pilko valkosipulit ja silppua persilja. Kaada kuumaan kasariin oliiviöljy ja kuullota valkosipulia hetken aikaa.
  2. Kaada kasvisliemi ja kerma ja kiehauta.
  3. Lisää pasta, mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Keittele hiljaa hymyillen 14–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  5. Lisää persilja ja raasta parmesania joukkoon.

Parhaat ruokaohjelmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja