Mainos

Tämä tv-kokki Harri Syrjäsen one pot -pasta sopii texmexin ystäville.

Ainekset

  • 300g naudan jauhelihaa
  • 300g bavette-spagettia
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1–2 tuoretta jalopenoa
  • 1 pussi taco-mausteseosta
  • 1,5 dl paseerattua tomaattia
  • 1 l mietoa lihalientä
  • pikku nippu korianteria
  • 60 g cheddarjuustoraastetta
  • 2 rkl creme fraichea
  • kourallinen nachoja
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Harri Syrjäsen texmex-pasta valmistuu näin:

  1. Paista jauheliha oliiviöljyssä, lisää pilkottu sipuli, valkosipuli ja jalopenot. Paista vielä hetki ja lisää taco-mausteseos.
  2. Lisää paseerattu tomaatti ja lihaliemi. Kiehauta ja lisää spagetti. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Lisää korianteri. Keitä hiljaa hymyillen noin 15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  4. Nosta annos lautaselle ja lisää päälle creme fraichea, nachoja ja korianteria.

Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.


Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja