Harri Syrjäsen texmex-pasta
Julkaistu
Tämä tv-kokki Harri Syrjäsen one pot -pasta sopii texmexin ystäville.
Ainekset
- 300g naudan jauhelihaa
- 300g bavette-spagettia
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1–2 tuoretta jalapenoa
- 1 pussi taco-mausteseosta
- 1,5 dl paseerattua tomaattia
- 1 l mietoa lihalientä
- pikku nippu korianteria
- 60 g cheddarjuustoraastetta
- 2 rkl creme fraichea
- kourallinen nachoja
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Harri Syrjäsen texmex-pasta valmistuu näin:
- Paista jauheliha oliiviöljyssä, lisää pilkottu sipuli, valkosipuli ja jalapenot. Paista vielä hetki ja lisää taco-mausteseos.
- Lisää paseerattu tomaatti ja lihaliemi. Kiehauta ja lisää spagetti. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Lisää korianteri. Keitä hiljaa hymyillen noin 15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Nosta annos lautaselle ja lisää päälle creme fraichea, nachoja ja korianteria.
Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan