Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen samettinen kesäkurpitsakeitto

1:00Näin valmistuu Harri Syrjäsen samettinen kesäkurpitsakeittoKatso videolta, miten samettinen kesäkurpitsakeitto valmistuu!
Julkaistu 14.01.2022 14:00

MTV LIFESTYLE

Tv-kokin reseptillä valmistat kesäkurpitsakeiton helposti.

  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 2 kesäkurpitsaa
  • 1/2 purjosipuli
  • 1 ruukku basilikaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 250 g sulatejuustoa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 1 dl valkoviiniä
  • 5 dl kasvislientä
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen kesäkurpitsakeitto:

  1. Pilko kesäkurpitsa paloiksi. Leikkaa purjosipuli renkaiksi ja silppua valkosipuli. Nypi basilikanlehdet irti varsista.
  2. Lisää kasariin oliiviöljyä ja kuullota purjosipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa. Lisää valkoviini ja kiehauta.
  3. Lisää kasvisliemi ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Keittele hiljaa hymyillen 15 minuuttia.
  4. Kaada kasvikset blenderiin ja lisää sulatejuusto ja basilika.
  5. Sekoita blenderissä 3–5 minuuttia, kunnes keitto muuttuu supersamettiseksi.

Katso kaikki

Harri Syrjäsen reseptit
!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen kurpitsapastaHarri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen kantarelli-kesäkurpitsarisottoHarri Syrjäsen lasagnekeittoHarri Syrjäsen kermainen kesäkurpitsapasta
KeitotKasvisruokaKesäkurpitsaHarri SyrjänenKasviskeittoPääruoat

Tuoreimmat aiheesta

Keitot
  • 27.10.12:41
    Tomaattikeitto

    Pappa al pomodoro – italialainen tomaattikeitto Sikke Sumarin tapaan

  • 16.4.07:48
    Pääsiäinen

    Olutjuustokeitto

  • 25.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Myskikurpitsakeitto ja yrttiöljy, Erikan resepti

  • 25.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Aasialainen kurpitsakeitto simpukkasalaatilla, Markun resepti

  • 25.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Tulista myskikurpitsakeittoa, paahdettuja kurpitsansiemeniä, chiliöljyä ja vaahdotettua smetanaa, Taijan resepti