Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen punainen curry -kanapasta

0:56Näin valmistuu Harri Syrjäsen punainen curry -kanapastaVideolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka valmistuu kanapasta, jossa maistuu punainen curry.
Julkaistu 06.03.2023 18:30

MTV LIFESTYLE

Tässä kanapastassa maistuu punainen curry. Harri Syrjäsen kanapasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 300 g broileria
  • 2 rkl öljyä
  • 1 punasipuli
  • 12 tummaa herkkusientä
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 7–8 dl kanalientä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl inkivääriä
  • 1 tl punaista currytahnaa
  • 100 g parsakaalia
  • (1 punainen chili)
  • kourallinen basilikanlehtiä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi. Halkaise herkkusienet neljään osaan.
  2. Silppua inkivääri ja valkosipuli. Irrota parsakaalista kukinnot.
  3. Paista broileri kasarissa tilkassa öljyä lähes kypsäksi. Lisää joukkoon sienet sekä sipuli ja kuullota hetki.
  4. Lisää kanaliemi ja kookosmaito kasariin, kiehauta.
  5. Lisää pasta joukkoon, sekä punainen currytahna, inkivääri, valkosipuli ja chili, jos haluat tulisemman version. Keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
  6. Lisää parsakaali. Hauduta vielä 6–8 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
  7. Lisää lopuksi silputtu basilika ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen pinaattinen lohipastaHarri Syrjäsen thaimaalainen kanakeittoHarri Syrjäsen tatti-poropastaHarri Syrjäsen kantarelli-pekonipastaHarri Syrjäsen katkarapupasta
Nopeat ja helpotHarri SyrjänenKanapastaPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Nopeat ja helpot
  • 29.8.15:09
    Kasvispyörykät

    Feta-kesäkurpitsapyörykät, tsatsiki ja yrttikasvikset

  • 24.8.08:01
    Uuniomenat

    Uuniomenatrifle

  • 24.8.08:00
    Äyriäispiirakka

    Skagenpiirakka

  • 22.8.09:25
    Browniet

    Ranskanpastilli-brownie

  • 22.8.09:14
    Muffinssit

    Liisan suklaamuffinit