Näin valmistuu Harri Syrjäsen punainen curry -kanapasta 0:56

Harri Syrjäsen punainen curry -kanapasta

Videolla Harri Syrjänen näyttää, kuinka valmistuu kanapasta, jossa maistuu punainen curry.

Tässä kanapastassa maistuu punainen curry. Harri Syrjäsen kanapasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 300 g pastaa
  • 300 g broileria
  • 2 rkl öljyä
  • 1 punasipuli
  • 12 tummaa herkkusientä
  • 4 dl kookosmaitoa
  • 7–8 dl kanalientä
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 rkl inkivääriä
  • 1 tl punaista currytahnaa
  • 100 g parsakaalia
  • (1 punainen chili)
  • kourallinen basilikanlehtiä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi. Halkaise herkkusienet neljään osaan.
  2. Silppua inkivääri ja valkosipuli. Irrota parsakaalista kukinnot.
  3. Paista broileri kasarissa tilkassa öljyä lähes kypsäksi. Lisää joukkoon sienet sekä sipuli ja kuullota hetki.
  4. Lisää kanaliemi ja kookosmaito kasariin, kiehauta.
  5. Lisää pasta joukkoon, sekä punainen currytahna, inkivääri, valkosipuli ja chili, jos haluat tulisemman version. Keitä hiljaa hymyillen 10 minuuttia.
  6. Lisää parsakaali. Hauduta vielä 6–8 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
  7. Lisää lopuksi silputtu basilika ja sekoita. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!