Näin valmistuu Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta 0:47

Harri Syrjäsen pinaattinen lohipasta

Videolta voit katsoa pinaattisen lohipastan helpot valmistusvaiheet!

Lohta, tomaattia ja pinaattia – siinä tämän Harri Syrjäsen kehittelemän one pot -pastan tärkeimmät raaka-aineet.

Ainekset

  • 300 g lohta
  • 350 g pastaa
  • 100 g luumutomaatteja
  • 1 punasipuli
  • 1 punainen chili
  • 100 g baby pinaattia
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 8 dl hummerilientä
  • 1,5 dl turkkilaista jogurttia
  • 1/2 sitruuna
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi. Pilko chili renkaiksi ja halkaise tomaatit. Kuutioi lohi.
  2. Lisää kuumaan kasariin oliiviöljy, punasipuli ja tomaatit.
  3. Kuullota hetken aikaa ja kaada mukaan valkoviini. Keitä hetken ja lisää hummeriliemi. Kiehauta ja lisää pasta.
  4. Keittele hiljaa hymyillen 12 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää.
  5. Sekoita jogurtti mukaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Lisää lohi ja pinaatti sekä purista sitruunanmehu. Sekoita hellästi ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!