Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas

45b16450-d528-4ff9-8e10-0754b165ff88
Herkullinen munakas syntyy vaivattomasti Harri Syrjäsen reseptillä. Harri Syrjänen

Pekoni-paprikamunakas sopii niin välipalaksi kuin aamu- tai iltapalaksikin.

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 rkl kermaa
  • 80 g pekonia
  • 1/2 vihreä paprika
  • 1/2 punasipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

  1. Siivuta paprika, suikaloi punasipuli. Hakkaa valkosipuli pieneksi. Siivuta pekoni.
  2. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
  3. Paista ensin pekoni rapeaksi ja lisää sitten kasvikset. Freesaa hetki.
  4. Kaada kamat pois pannulta lautaselle odottamaan.
  5. Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokere voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
  6. Operoi lastalla kuohkea rakenne ja kippaa päälle täytteet.
  7. Kypsennä miedolla lämmöllä vielä hetki ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja