Näin valmistuu Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas 0:55

Harri Syrjäsen pekoni-paprikamunakas

Pekoni-paprikamunakkaan valmistat helposti. Harri Syrjänen näyttää videolla ohjeen vaihe vaiheelta.

Pekoni-paprikamunakas sopii niin välipalaksi kuin aamu- tai iltapalaksikin.

Ainekset

  • 3 munaa
  • 2 rkl kermaa
  • 80 g pekonia
  • 1/2 vihreä paprika
  • 1/2 punasipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • suolaa
  • valkopippuria

Valmistusohje

  1. Siivuta paprika, suikaloi punasipuli. Hakkaa valkosipuli pieneksi. Siivuta pekoni.
  2. Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
  3. Paista ensin pekoni rapeaksi ja lisää sitten kasvikset. Freesaa hetki.
  4. Kaada kamat pois pannulta lautaselle odottamaan.
  5. Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokere voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
  6. Operoi lastalla kuohkea rakenne ja kippaa päälle täytteet.
  7. Kypsennä miedolla lämmöllä vielä hetki ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.