Julkaistu
Pekoni-paprikamunakas sopii niin välipalaksi kuin aamu- tai iltapalaksikin.
Ainekset
- 3 munaa
- 2 rkl kermaa
- 80 g pekonia
- 1/2 vihreä paprika
- 1/2 punasipuli
- 1 valkosipulin kynsi
- suolaa
- valkopippuria
Valmistusohje
- Siivuta paprika, suikaloi punasipuli. Hakkaa valkosipuli pieneksi. Siivuta pekoni.
- Riko munat kulhoon ja lorauta kerma perään. Riko munien rakenne, mutta älä vatkaa.
- Paista ensin pekoni rapeaksi ja lisää sitten kasvikset. Freesaa hetki.
- Kaada kamat pois pannulta lautaselle odottamaan.
- Kuumenna pannu kuumaksi ja heitä nokere voita. Anna voin ruskistua ja kaada munat perään.
- Operoi lastalla kuohkea rakenne ja kippaa päälle täytteet.
- Kypsennä miedolla lämmöllä vielä hetki ja käännä taskuksi. Tarjoile ja nauti
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan