Mainos

Kun kroppa huutaa hiilihydraatteja ja rasvaa, kannattaa testata tämä kokki Harri Syrjäsen tuhti pastaresepti. Alun perin vapun juhlijoiden selviämiseen suunnattu yhden kasarin carbonara toimii hyvin muidenkin juhlien jälkeen!

Ainekset

  • 170 g pekonia
  • 300 g pennepastaa
  • 8 dl mietoa lihalientä
  • 2 dl kermaa
  • 100 g parmesaania raastettuna
  • 2 kananmunan keltuaista
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 sipuli (salotti)
  • kourallinen rucolaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Harri Syrjäsen darrapasta valmistuu näin:

  1. Pilko pekoni, sipuli ja valkosipuli.
  2. Ruskista kasarissa pekoni oliiviöljyssä noin 5 minuutin ajan. Lisää sipuli ja valkosipuli ja ruskista hetki.
  3. Lisää lihaliemi ja kerma, kiehauta.
  4. Lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 15 minuutin ajan.
  5. Lisää parmesaani, sekoita. Lisää mustapippuria muutama rouhaisu ja tarvittaessa suolaa.
  6. Annostele lautaselle ja lisää annokseen kananmunan keltuainen ja rucola. Rouhaise vielä pippuria päälle. Riko keltuainen ja pudota pastan päälle, sekoita joukkoon ennen syöntiä.

Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja