Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen lihapullapasta

1:00Näin valmistuu Harri Syrjäsen lihapullapastaNäin valmistuu lihapullapasta Harri Syrjäsen tapaan. Katso video!
Julkaistu 12.03.2022 09:30

MTV LIFESTYLE

Testaa tv-kokki Harri Syrjäsen maukas lihapullapasta.

Ainekset

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 300 g pastaa
  • nippu persiljaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 kananmuna
  • 4 rkl soijaa
  • 0,5 dl korppujauhoja
  • 0,4 dl jallua tai konjakkia
  • 1 rkl dijon-sinappia
  • 2 dl kermaa
  • pikku nippu timjamia
  • 9 dl mietoa lihalientä
  • 2 rkl voita

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen lihapullapasta:

  1. Silppua persilja ja valkosipuli.
  2. Riko kulhoon kanamuna, lisää persilja- ja valkosipulisilppu sekä korppujauhot ja soijasta puolet sekä jauheliha.
  3. Mausta suolalla ja mustapippurilla ja sekoita ainekset hyvin.
  4. Pyörittele seoksesta lihapullia.
  5. Laita kasariin voita ja paista lihapullia. Lisää konjakki ja liekitä (ei pakollista, sammuta liesituuletin liekittämisen ajaksi).
  6. Lisää lihaliemi, kerma, dijon, loput soijasta ja timjami.
  7. Kiehauta ja lisää pasta.
  8. Keittele hiljaa hymyillen 15 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen Kievin kana -pastaHarri Syrjäsen lasagnekeittoHarri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoffHarri Syrjäsen helppo palermon pastaItkukanapasta – Hannan itkettävän hyvä pasta
LihapullatPastaHarri SyrjänenPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Lihapullat
  • 12.03.202209:30
    Pasta

    Harri Syrjäsen lihapullapasta

  • 27.08.202109:32
    Kari Aihinen

    Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa

  • 09.04.202110:18
    Nopeat ja helpot

    Samasta padasta: Timjalihapullat ja palsternakkamuusi – pehmeimmät lihapullat ikinä!

  • 08.03.202110:15
    Hans Välimäki

    Helppo arkiruoka jauhelihasta: Hans Välimäen lihapullat tomaattikastikkeessa

  • 21.04.202010:05
    Pääruoat

    Ikean lihapullat ja kermakastike – aito ja oikea resepti