Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen lasagnekeitto

0:50Näin valmistuu Harri Syrjäsen lasagnekeittoVideolta näet lasagnekeiton valmistusvaiheet!
Julkaistu 03.03.2022 15:36

MTV LIFESTYLE

Tv-kokin lasagnekeitto valmistuu helposti ja vaivattomasti.

Ainekset

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 90 g pastaa (lasagnette)
  • 1 sipuli
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • kourallinen basilikaa
  • 1 rkl tomaattipyree
  • 1 tl oreganoa
  • 1 l mietoa lihalientä
  • 4 rkl creme fraichea
  • 40 g parmesania
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • mustapippuri myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen lasagnekeitto:

  1. Kuori sipuli ja leikkaa ¼-renkaiksi. Pilko valkosipuli siivuiksi. Silppua basilika.
  2. Laita kasariin oliiviöljyä ja ruskista jauhelihaa hetki.
  3. Lisää sipuli ja valkosipuli jauhelihan joukkoon ja jatka ruskistamista, kunnes jauhelihassa on hyvä väri.
  4. Lisää tomaattipyree ja pyöräytä hetki ja kaada kasariin tomaattimurska ja lihaliemi.
  5. Anna kiehahtaa ja lisää pasta ja oregano. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Keittele hiljaa hymyillen 12–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
  • Lisää lopuksi basilika. Nosta annos lautaselle ja lisää ruokalusikallinen creme fraichea päälle sekä raasta päälle parmesaania.
  • Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

    Lisää aiheesta:

    Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen gulassikeittoHarri Syrjäsen yhden kasarin nakkistroganoffHarri Syrjäsen helppo palermon pastaHarri Syrjäsen fajitas-pasta
    JauhelihakeittoHarri SyrjänenArkiruokaPääruoatKeitot

    Tuoreimmat aiheesta

    Jauhelihakeitto
    • 22.01.202413:02
      Kaalikeitto

      Kaalikeitto 2.0 – Imanin ja Leenan hittiohje

    • 09.01.202414:00
      Minestronekeitto

      Vappu Pimiän minestronekeitto

    • 03.03.202215:36
      Harri Syrjänen

      Harri Syrjäsen lasagnekeitto

    • 12.11.201816:45
      Hellapoliisi

      Hellapoliisin kaali-jauhelihakeitto

    • 18.02.201300:00
      Liharuoka

      Jauhelihakeitto kylmäsavuporolla