Näin valmistuu Harri Syrjäsen lasagnekeitto 0:50

Harri Syrjäsen lasagnekeitto

Videolta näet lasagnekeiton valmistusvaiheet!

Tv-kokin lasagnekeitto valmistuu helposti ja vaivattomasti.

Ainekset

  • 400 g naudan jauhelihaa
  • 90 g pastaa (lasagnette)
  • 1 sipuli
  • 1 tölkki tomaattimurskaa
  • 2 valkosipulinkynttä
  • kourallinen basilikaa
  • 1 rkl tomaattipyree
  • 1 tl oreganoa
  • 1 l mietoa lihalientä
  • 4 rkl creme fraichea
  • 40 g parmesania
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • mustapippuri myllystä
  • suolaa

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen lasagnekeitto:

  1. Kuori sipuli ja leikkaa ¼-renkaiksi. Pilko valkosipuli siivuiksi. Silppua basilika.
  2. Laita kasariin oliiviöljyä ja ruskista jauhelihaa hetki.
  3. Lisää sipuli ja valkosipuli jauhelihan joukkoon ja jatka ruskistamista, kunnes jauhelihassa on hyvä väri.
  4. Lisää tomaattipyree ja pyöräytä hetki ja kaada kasariin tomaattimurska ja lihaliemi.
  5. Anna kiehahtaa ja lisää pasta ja oregano. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Keittele hiljaa hymyillen 12–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
  7. Lisää lopuksi basilika. Nosta annos lautaselle ja lisää ruokalusikallinen creme fraichea päälle sekä raasta päälle parmesaania.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!