Videolta näet lasagnekeiton valmistusvaiheet!
Julkaistu
Tv-kokin lasagnekeitto valmistuu helposti ja vaivattomasti.
Ainekset
- 400 g naudan jauhelihaa
- 90 g pastaa (lasagnette)
- 1 sipuli
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 2 valkosipulinkynttä
- kourallinen basilikaa
- 1 rkl tomaattipyree
- 1 tl oreganoa
- 1 l mietoa lihalientä
- 4 rkl creme fraichea
- 40 g parmesania
- 0,5 dl oliiviöljyä
- mustapippuri myllystä
- suolaa
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen lasagnekeitto:
- Kuori sipuli ja leikkaa ¼-renkaiksi. Pilko valkosipuli siivuiksi. Silppua basilika.
- Laita kasariin oliiviöljyä ja ruskista jauhelihaa hetki.
- Lisää sipuli ja valkosipuli jauhelihan joukkoon ja jatka ruskistamista, kunnes jauhelihassa on hyvä väri.
- Lisää tomaattipyree ja pyöräytä hetki ja kaada kasariin tomaattimurska ja lihaliemi.
- Anna kiehahtaa ja lisää pasta ja oregano. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Keittele hiljaa hymyillen 12–15 minuuttia, kunnes pasta on kypsä.
- Lisää lopuksi basilika. Nosta annos lautaselle ja lisää ruokalusikallinen creme fraichea päälle sekä raasta päälle parmesaania.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka