Näin valmistuu Harri Syrjäsen Kievin kana -pasta 0:46

Harri Syrjäsen Kievin kana -pasta

Näin valmistuu Kievin kanan pastaversio. Katso video!

Testaa Harri Syrjäsen pastaversio Kievin kanasta.

Ainekset

  • 300 g broileria
  • 300 g pastaa
  • 150 g sokeriherneitä
  • 150 g pakasteherneitä
  • 2 porkkanaa
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • nippu mintunoksia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 8–9dl mietoa kanalientä
  • maustevoita (yrtti tai valkosipuli)
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen versio Kievin kanasta:

  1. Leikkaa sokeriherneet neljään osaan. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi viipaleiksi.
  2. Halkaise tomaatit. Silppua minttu. Kuutioi broileri.
  3. Paista broileri lähes kypsäksi ja lisää tomaatit ja porkkanat.
  4. Kuullota hetken ja kaada valkoviini sekaan ja kiehauta.
  5. Lisää kanaliemi, kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla. Lopuksi vielä sekaan minttu sekä sokeriherneet ja herneet. Keittele vielä 2–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  7. Nosta annos lautaselle ja lisää maustevoita päälle.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.