Julkaistu
Testaa Harri Syrjäsen pastaversio Kievin kanasta.
Ainekset
- 300 g broileria
- 300 g pastaa
- 150 g sokeriherneitä
- 150 g pakasteherneitä
- 2 porkkanaa
- 200 g miniluumutomaatteja
- nippu mintunoksia
- 1 dl valkoviiniä
- 8–9dl mietoa kanalientä
- maustevoita (yrtti tai valkosipuli)
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria myllystä
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen versio Kievin kanasta:
- Leikkaa sokeriherneet neljään osaan. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi viipaleiksi.
- Halkaise tomaatit. Silppua minttu. Kuutioi broileri.
- Paista broileri lähes kypsäksi ja lisää tomaatit ja porkkanat.
- Kuullota hetken ja kaada valkoviini sekaan ja kiehauta.
- Lisää kanaliemi, kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Lopuksi vielä sekaan minttu sekä sokeriherneet ja herneet. Keittele vielä 2–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Nosta annos lautaselle ja lisää maustevoita päälle.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut