Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen Kievin kana -pasta

0:46Näin valmistuu Harri Syrjäsen Kievin kana -pastaNäin valmistuu Kievin kanan pastaversio. Katso video!
Julkaistu 04.03.2022 17:00

MTV LIFESTYLE

Testaa Harri Syrjäsen pastaversio Kievin kanasta.

Ainekset

  • 300 g broileria
  • 300 g pastaa
  • 150 g sokeriherneitä
  • 150 g pakasteherneitä
  • 2 porkkanaa
  • 200 g miniluumutomaatteja
  • nippu mintunoksia
  • 1 dl valkoviiniä
  • 8–9dl mietoa kanalientä
  • maustevoita (yrtti tai valkosipuli)
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria myllystä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen versio Kievin kanasta:

  1. Leikkaa sokeriherneet neljään osaan. Kuori ja viipaloi porkkana ohuiksi viipaleiksi.
  2. Halkaise tomaatit. Silppua minttu. Kuutioi broileri.
  3. Paista broileri lähes kypsäksi ja lisää tomaatit ja porkkanat.
  4. Kuullota hetken ja kaada valkoviini sekaan ja kiehauta.
  5. Lisää kanaliemi, kiehauta ja lisää pasta. Keitä hiljaa hymyillen 12 minuuttia.
  6. Mausta suolalla ja pippurilla. Lopuksi vielä sekaan minttu sekä sokeriherneet ja herneet. Keittele vielä 2–3 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
  7. Nosta annos lautaselle ja lisää maustevoita päälle.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen punainen curry -kanapastaHarri Syrjäsen pinaattinen lohipastaHarri Syrjäsen lihapullapastaHarri Syrjäsen helppo Pasta AlfredoHarri Syrjäsen helppo palermon pastaHuli huli -kana – helppo pasta à la Harri Syrjänen
Pastat ja nuudelitNopeat ja helpotKanapastaMaailman keittiötHarri SyrjänenPääruoat

Tuoreimmat aiheesta

Pastat ja nuudelit
  • 4.3.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Pastaa kantarellikastikkeella, paistetuilla kantarelleilla sekä pikkelöidyillä kantarelleilla, Iinan resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kasvispasta ndujalla, Samulin resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Tortelliinit punapestolla ja ricotalla sekä tomaatticonsomme, Samulin resepti

  • 31.10.202414:55
    Kasvispasta

    Kurpitsa-uunifetapasta

  • 14.10.202409:55
    Kasvispasta

    Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina