Harri Syrjäsen helppo palermon pasta
Julkaistu
Tämä helppo ja nopea kanapasta maistuu koko perheelle!
Ainekset
- 300 g broilerin rintafilee
- 300 g pasta
- 1 punainen paprika
- 1 vihreä paprika
- 2 dl juustoraastetta
- kourallinen basilikaa
- 2 tl curryjauhe
- 2 tl paprikajauhe
- 2 tl kuivattua rakuunaa
- 2 dl kermaa
- 10 dl mietoa kanalientä
- 0,5 dl oliiviöljyä
- suolaa
- pippuria
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen helppo kanapasta:
- Suikaloi paprikat ja leikkaa basilikan lehdet pienemmiksi. Leikkaa broileri kuutioiksi.
- Lisää kasariin oliiviöljy ja paista broileri paprikan kanssa lähes kypsäksi. Mausta suolalla ja lisää mausteet. Sekoita ja ota lautaselle sivuun.
- Lisää kasariin kanaliemi ja kerma ja kiehauta. Lisää pasta ja keitä hiljaa hymyillen noin 12 minuuttia ja lisää broileri-paprika. Lisää juustoraaste ja basilika.
- Keittele vielä 1–2 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. Voit myös laittaa juustoraasteen vasta annoksen päälle.
Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Kurpitsapiirakka
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras