Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen gulassikeitto

1:00Näin valmistuu gulassikeitto Harri Syrjäsen tapaaKatso videolta, kuinka gulassikeitto valmistuu!
Julkaistu 11.02.2022 13:05

MTV LIFESTYLE

Tv-kokin gulassikeitto lämmittää talvipäivänä!

Ainekset

  • 400 g naudan jauheliha
  • 1,3 l lihalientä
  • 1 suippopaprika
  • 5 perunaa
  • 1 sipuli
  • 1 vihreä paprika
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 2–4 valkosipulinkynttä
  • nippu lehtipersiljaa
  • 1 rkl tomaattipyre
  • 2 tl chiljauhe
  • 1 rkl paprikajauhetta
  • 1,5 dl valkoviiniä
  • 0,5dl oliiviöljyä
  • suolaa, mustapippuria
  • 4 rkl smetanaa
  • pala patonkia

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen gulassikeitto

  1. Leikkaa paprikat suikaleiksi. Kuutioi perunat. Silppua sipuli ja leikkaa kirsikkatomaat puoliksi. Viipaloi valkosipulit. Hienonna lehtipersilja.
  2. Lisää oliiviöljyä kasariin ja ruskista jauiheliha. Heitä joukkoon sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää tomaattipyree sekä chilijauhe ja paprikajauhe ja sekoita mausteet tasaisesti.
  3. Lisää tomaatit ja perunat, kuullota vielä hetken. Kaada kasariin valkoviini ja kiehauta.
  4. Lisää lihaliemi ja mausta suolalla ja pippurilla. Keitä noin 6 minuuttia ja lisää paprikat. Keitä hiljaa hymyillen vielä noin 10–15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä.
  5. Nosta annos lautasella ja lisää päälle ruokalusikallinen smetanaa ja hyppysellinen lehtipersiljaa. Tarjoa patongin kanssa.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen italianpataHarri Syrjäsen lasagnekeittoHarri Syrjäsen lohiseljankaHarri Syrjäsen fajitas-pastaHarri Syrjäsen tulinen kanapastaPustan pojan gulassikeitto
GulassikeittoHarri SyrjänenMaailman keittiötJauhelihaPääruoatKeitot