Mainos

Harri Syrjäsen fajitas-pasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset: 

300 g broilerin sisäfileetä

300 g pastaa

1 punasipuli

2 valkosipulinkynttä

1 punainen paprika

1 keltainen paprika

1 fajitas-mausteseospussi

11 dl mietoa kanalientä

1 lime

1 tl kuivattuja chililastuja

1 dl Tex Mex -juustoraaste

1 dl creme fraiche

tortillalastuja

0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen fajitas-pasta:

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi ja suikaloi paprika. Pilko valkosipulit pieneksi. Leikkaa broilerin sisäfileet kuutioiksi. 
  2. Paista broilerit lähes kypsäksi oliiviöljyssä, lisää punasipuli, paprikat, valkosipuli ja freesaa hetken aikaan. 
  3. Lisää fajitas-mausteseos ja sekoita. Ota lautaselle sivuun. '
  4. Lisää kasariin kanaliemi ja kiehauta. 
  5. Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen noin 11–13 minuuttia, lisää mukaan broilerit ja kasvikset. 
  6. Sekoita ja keittele vielä 1–2 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. 
  7. Nosta annos lautaselle, lisää päälle creme fraichea sekä juustoraastetta ja purista päälle limemehua tuomaan raikkautta. 
  8. Murskaa päälle vielä muuta tortillalastu.

Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja