Harri Syrjäsen fajitas-pasta

syrjäsenresepti1

Harri Syrjäsen fajitas-pasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • Ainekset: 
  • 300 g broilerin sisäfileetä
  • 300 g pastaa
  • 1 punasipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 fajitas-mausteseospussi
  • 11 dl mietoa kanalientä
  • 1 lime
  • 1 tl kuivattuja chililastuja
  • 1 dl Tex Mex -juustoraaste
  • 1 dl creme fraiche
  • tortillalastuja
  • 0,5 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen fajitas-pasta:

  1. Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi ja suikaloi paprika. Pilko valkosipulit pieneksi. Leikkaa broilerin sisäfileet kuutioiksi. 
  2. Paista broilerit lähes kypsäksi oliiviöljyssä, lisää punasipuli, paprikat, valkosipuli ja freesaa hetken aikaan. 
  3. Lisää fajitas-mausteseos ja sekoita. Ota lautaselle sivuun. '
  4. Lisää kasariin kanaliemi ja kiehauta. 
  5. Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen noin 11–13 minuuttia, lisää mukaan broilerit ja kasvikset. 
  6. Sekoita ja keittele vielä 1–2 minuuttia, kunnes pasta on kypsää. 
  7. Nosta annos lautaselle, lisää päälle creme fraichea sekä juustoraastetta ja purista päälle limemehua tuomaan raikkautta. 
  8. Murskaa päälle vielä muuta tortillalastu.

Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.