Harri Syrjäsen fajitas-pasta
![Photographer: Harri Syrjänen. syrjäsenresepti1](https://im.mtvuutiset.fi/image/8237454/landscape16_9/1024/576/1ceb6581084447566850b17a0bd92a6e/ug/syrjasenresepti1.jpg)
Julkaistu
Harri Syrjäsen fajitas-pasta valmistuu yhdessä kasarissa.
Ainekset
- Ainekset:
- 300 g broilerin sisäfileetä
- 300 g pastaa
- 1 punasipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 punainen paprika
- 1 keltainen paprika
- 1 fajitas-mausteseospussi
- 11 dl mietoa kanalientä
- 1 lime
- 1 tl kuivattuja chililastuja
- 1 dl Tex Mex -juustoraaste
- 1 dl creme fraiche
- tortillalastuja
- 0,5 dl oliiviöljyä
Valmistusohje
Näin valmistuu Harri Syrjäsen fajitas-pasta:
- Leikkaa punasipuli puolirenkaiksi ja suikaloi paprika. Pilko valkosipulit pieneksi. Leikkaa broilerin sisäfileet kuutioiksi.
- Paista broilerit lähes kypsäksi oliiviöljyssä, lisää punasipuli, paprikat, valkosipuli ja freesaa hetken aikaan.
- Lisää fajitas-mausteseos ja sekoita. Ota lautaselle sivuun. '
- Lisää kasariin kanaliemi ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen noin 11–13 minuuttia, lisää mukaan broilerit ja kasvikset.
- Sekoita ja keittele vielä 1–2 minuuttia, kunnes pasta on kypsää.
- Nosta annos lautaselle, lisää päälle creme fraichea sekä juustoraastetta ja purista päälle limemehua tuomaan raikkautta.
- Murskaa päälle vielä muuta tortillalastu.
Lisää Harri Syrjäsen reseptejä löydät kokin Instagram-tililtä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka