Julkaistu
Kokki Harri Syrjäsen mukaan chorizo ja fenkoli sopivat mainiosti yhteen. Testaa makuparia tässä yhden kasarin pastassa!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 200 g chorizomakkaraa
- 1 fenkoli
- 1,5 dl oliiveja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 6 dl lihalientä
- pikku nippu tinjamia
- 100 g fetaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Viipaloi chorizo ja fenkoli. Pilko valkosipuli.
- Kaada oliiviöljyä kasariin ja lisää chorizo, fenkoli, valkosipuli, tomaatit, tinjami ja paista, kunnes chorizo hieman ruskistunut.
- Lisää punaviinietikka, lihaliemi sekä tomaattimurska ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 13–14 minuuttia ja lisää oliviit ja feta.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Lassaka eli vähähiilihydraattinen lasagne ilman pastaa