Julkaistu
Kokki Harri Syrjäsen mukaan chorizo ja fenkoli sopivat mainiosti yhteen. Testaa makuparia tässä yhden kasarin pastassa!
Ainekset
- 300 g pastaa
- 200 g chorizomakkaraa
- 1 fenkoli
- 1,5 dl oliiveja
- 200 g kirsikkatomaatteja
- 2 valkosipulinkynttä
- 2 rkl punaviinietikkaa
- 1 tölkki tomaattimurskaa
- 6 dl lihalientä
- pikku nippu tinjamia
- 100 g fetaa
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohje
- Viipaloi chorizo ja fenkoli. Pilko valkosipuli.
- Kaada oliiviöljyä kasariin ja lisää chorizo, fenkoli, valkosipuli, tomaatit, tinjami ja paista, kunnes chorizo hieman ruskistunut.
- Lisää punaviinietikka, lihaliemi sekä tomaattimurska ja kiehauta.
- Lisää pasta ja keittele hiljaa hymyillen 13–14 minuuttia ja lisää oliviit ja feta.
- Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa