Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen cacio e pepe

0:36Näin valmistuu Harri Syrjäsen cacio e pepeNäin valmistuu cacio e pepe eli mustapippuripasta eli juusto-pippuripasta. Harri Syrjänen näyttää oman versionsa klassikkopastasta!
Julkaistu 04.02.2023 11:00

MTV LIFESTYLE

Cacio e pepe eli mustapippuripasta: kokki Harri Syrjäsen versio klassikkopasta cacio e pepestä valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 300 g spagettia
  • 150 g pecorino-juustoa
  • 2 tl mustapippuria
  • 40 g voita
  • 1 l vettä
  • 0,2 dl oliiviöljyä

Valmistusohje

  1. Raasta juusto hienoksi. Murskaa mustapippurit.
  2. Paahda pippureita ilman rasvaa kuumassa kasarissa noin minuutin ajan.
  3. Lisää vesi ja siihen hyppysellinen suolaa. Kiehauta, lisää pasta.
  4. Keitä pastaa noin 7 minuuttia. Pastan keitinvettä tulisi olla jäljellä 2–3 dl.
  5. Sekoita joukkoon hieno juustoraaste, voi ja loraus oliiviöljyä. Sekoita huolella, kunnes juusto on sulanut keitinliemeen ja muodostanut kastikkeen.

Katso kaikki Harri Syrjäsen reseptit!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen pasta bologneseHarri Syrjäsen tomaatti-fetapastaHarri Syrjäsen texmex-munakasHarri Syrjäsen helppo Pasta AlfredoHarri Syrjäsen helppo palermon pastaHarri Syrjäsen pasta carbonara eli "darrapasta"
KlassikkoreseptitHarri SyrjänenNopeat ja helpotPääruoatPastat ja nuudelit

Tuoreimmat aiheesta

Klassikkoreseptit
  • 04.02.202311:00
    Harri Syrjänen

    Cacio e pepe Harri Syrjäsen tyyliin

  • 28.08.202210:00
    Toast

    Toast skagen – Harri Syrjäsen helppo resepti