Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Harri Syrjäsen appelsiini-broileripasta

Harri Syrjänen
Julkaistu 07.12.2021 15:34

MTV LIFESTYLE

Televisiokokki Harri Syrjäsen appelsiini-broileripasta valmistuu yhdessä kasarissa.

Ainekset

  • 300 g broilerin rintafileetä tai paistileikettä
  • 300 g pastaa
  • 9 dl mietoa kanalientä
  • 3 kpl pientä pak choita
  • 1–2 oksaa varsiselleriä
  • 1 punainen chili
  • 3 kpl valkosipulinkynsi
  • pieni pala inkivääriä
  • 2 appelsiinia
  • 1 sitruuna
  • nippu lehtipersiljaa
  • 1 rkl maizenaa
  • 1 rkl ruokosokeria
  • 1 rkl seesaminsiemeniä
  • 0,5 dl valkoviinietikkaa
  • 0,5 dl oliiviöljyä
  • 0,5 dl soijaa
  • suolaa
  • mustapippuria

Valmistusohje

Näin valmistuu Harri Syrjäsen appelsiini-broileripasta:

  1. Pilko pak choi ja ja varsiselleri pieneksi. Silppua valkosipuli ja leikkaa chili renkaiksi. Kuori ja raasta inkivääri. Raasta appelsiinista kuori. Suikaloi broileri. Silppua lehtipersilja. Halkaise sitruuna ja appelsiinit.
  2. Sekoita kulhossa broilerin joukkoon maizena. Kaada kasariin oliiviöljyä ja lisää broilerit kuumalle pannulle. Lisää valkosipuli, varsiselleri, chili, valkoviinietikka ja soija. Purista appelsiinien ja sitruunan mehut. Lisää raastettu inkivääri ja appelsiininkuori. Lisää ruokosokeri.
  3. Sekoita ja lisää kanaliemi. Kiehauta ja lisää pasta. Keittele hiljaa hymyillen noin 10–12 minuuttia, kunnes pasta on lähes kypsää. Lisää joukkoon pak choi ja sekoita.
  4. Lisää lehtipersilja ja mausta suolalla ja mustapippurilla. Nosta annos lautaselle ja lisää päälle seesaminsiemeniä.

Lisää reseptivinkkejä Harri Syrjäsen Instagram-tililtä!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen punainen curry -kanapastaHarri Syrjäsen thaimaalainen kanakeittoHarri Syrjäsen paella-pastaHarri Syrjäsen katkarapupastaHellapoliisin kana-kookoskeittoMarinoidut pihvivartaat wokin kera
Pastat ja nuudelitKanapastaNopeat ja helpotHarri SyrjänenPääruoat

Tuoreimmat aiheesta

Pastat ja nuudelit
  • 4.3.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Pastaa kantarellikastikkeella, paistetuilla kantarelleilla sekä pikkelöidyillä kantarelleilla, Iinan resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Kasvispasta ndujalla, Samulin resepti

  • 18.2.20:45
    MasterChef-reseptit

    MasterChef Suomi: Tortelliinit punapestolla ja ricotalla sekä tomaatticonsomme, Samulin resepti

  • 31.10.202414:55
    Kasvispasta

    Kurpitsa-uunifetapasta

  • 14.10.202409:55
    Kasvispasta

    Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina