Härkähyrrät parsakaalipyreellä ja kantarelleilla
Ulkomaiset ystävät arvostavat yleensä poronlihaa, kuten myös kantarelleja ja ohutta rieskaa.
Kolmelle-neljälle
- 2 isoa, pehmeää, ohutta rieskaa
- 8 viipaletta savustettua poronpaistia
- 1 pkt parsakaalia, pakastettua, noin 400 g
- 1 dl kuohukermaa
- suolaa ja pippuria
- kantarelleja
Valmistusohje
1. Keitä parsakaali kypsäksi ja soseuta. Lisää kerma, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kantarellit voissa.
2. Leikkaa rieskasta n. 4 X 25 cm suikaleita. Muotoile ne renkaiksi, kiinnitä hammastikuilla ja laita vadille. Ripusta poronpaistiviipaleita rieskarullille ja täytä rullat parsakaalipyreellä. Koristele sienillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto