Härkähyrrät parsakaalipyreellä ja kantarelleilla

Ulkomaiset ystävät arvostavat yleensä poronlihaa, kuten myös kantarelleja ja ohutta rieskaa.

Kolmelle-neljälle

  • 2 isoa, pehmeää, ohutta rieskaa
  • 8 viipaletta savustettua poronpaistia
  • 1 pkt parsakaalia, pakastettua, noin 400 g
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • kantarelleja

Valmistusohje

1. Keitä parsakaali kypsäksi ja soseuta. Lisää kerma, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kantarellit voissa.

2. Leikkaa rieskasta n. 4 X 25 cm suikaleita. Muotoile ne renkaiksi, kiinnitä hammastikuilla ja laita vadille. Ripusta poronpaistiviipaleita rieskarullille ja täytä rullat parsakaalipyreellä. Koristele sienillä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!