Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Härkähyrrät parsakaalipyreellä ja kantarelleilla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ulkomaiset ystävät arvostavat yleensä poronlihaa, kuten myös kantarelleja ja ohutta rieskaa.

Kolmelle-neljälle

  • 2 isoa, pehmeää, ohutta rieskaa
  • 8 viipaletta savustettua poronpaistia
  • 1 pkt parsakaalia, pakastettua, noin 400 g
  • 1 dl kuohukermaa
  • suolaa ja pippuria
  • kantarelleja

Valmistusohje

1. Keitä parsakaali kypsäksi ja soseuta. Lisää kerma, mausta suolalla ja pippurilla. Paista kantarellit voissa.

2. Leikkaa rieskasta n. 4 X 25 cm suikaleita. Muotoile ne renkaiksi, kiinnitä hammastikuilla ja laita vadille. Ripusta poronpaistiviipaleita rieskarullille ja täytä rullat parsakaalipyreellä. Koristele sienillä.

Lisää aiheesta:

Toast sikafors kirjolohenmädilläSurimitäytteiset parmankinkkukääryleetMetsästäjän lauantaivoileipäSikaforstoast siianmädin keraTuorejuustolla täytetyt possurullatHärkäkääryleet korvasienikastikkeella
ParsaAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Parsa
  • 02.04.202310:45
    Kasvisrisotto

    Harri Syrjäsen parsa-sitruunarisotto

  • 06.05.202213:45
    Pasta

    Harri Syrjäsen parsa-pekonipasta

  • 11.06.202112:22
    Hans Välimäki

    Keitettyä parsaa ja hollandaisekastike – Hans Välimäen ohje

  • 27.04.202112:59
    Risotto

    Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella

  • 15.04.202017:03
    Lisäkeruoat

    Uunifetaparsa – Jennin kevätversio suositusta uunifetapastasta