Hanna Sumarin kanaa marokkolaiseen tapaan

Kanasuikaleiden ja viinirypäleiden yhdistelmä tuo arkiruokaan mukavaa vaihtelua.

Ainekset

  • 600 g broilerin fileesuikaleita
  • 2 rkl öljyä
  • 1 tl kardemummaa
  • 2 tl kaneia
  • 2 tl garam masalaa
  • 1 tl suolaa
  • 250 g kivettömiä viinirypäleitä
  • 4 dl kvinoaa
  • 8 dl vettä

Valmistusohje

Pane huoneenlämpöiset broilerin fileesuikaleet kulhoon, lisää öljy ja mausteet ja sekoita niin, että kaikki palat maustuvat. Kuumenna pannu hyvin kuumaksi ja paista suikaleet kypsiksi, mutta ei kuiviksi.

Lisää pestyt viinirypäleet ja pyörittele niitä tovi pannulla, niin että rypäleet kuumenevat.

Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!