Hanna Sumarin kanaa marokkolaiseen tapaan
Kanasuikaleiden ja viinirypäleiden yhdistelmä tuo arkiruokaan mukavaa vaihtelua.
Ainekset
- 600 g broilerin fileesuikaleita
- 2 rkl öljyä
- 1 tl kardemummaa
- 2 tl kaneia
- 2 tl garam masalaa
- 1 tl suolaa
- 250 g kivettömiä viinirypäleitä
- 4 dl kvinoaa
- 8 dl vettä
Valmistusohje
Pane huoneenlämpöiset broilerin fileesuikaleet kulhoon, lisää öljy ja mausteet ja sekoita niin, että kaikki palat maustuvat. Kuumenna pannu hyvin kuumaksi ja paista suikaleet kypsiksi, mutta ei kuiviksi.
Lisää pestyt viinirypäleet ja pyörittele niitä tovi pannulla, niin että rypäleet kuumenevat.
Keitä kvinoa paketin ohjeen mukaan.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti