Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
Julkaistu
Nämä pähkinäiset ruusukaalit valmistuvat nopeasti ja helposti ja ovat mitä maukkainta syyspurtavaa. Nappaa Hanna Sumarin suosittu ohje.
- Kokonaisvalmistusaika: 15min
Ainekset
- 400 g ruusukaaleja
- Merisuolaa keitinveteen
- 1 rkl öljyä
- 1 rkl voita
- 100 g cashewpähkinöitä
- 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
- Sormisuolaa pinnalle
Valmistusohje
- Puhdista ja puolita ruusukaalit ja keitä niitä 3–5 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne ovat vähän pehmenneet mutta ovat napakoita.
- Paahda cashewpähkinöitä voin ja öljyn sekoituksessa kunnes ne saavat hiukan väriä pintaansa.
- Lisää valutetut ruusukaalit ja pyörittele niitä hetki pannulla.
- Lisää vaahterasiirappi tai hunaja ja anna tekeytyä vielä tovi pannulla. Mausta sormisuolalla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kurpitsa-uunifetapasta
-
Vappu Pimiän minestronekeitto
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti