Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit

Hanna Sumarin ruusukaaliohjeessa cashewpähkinät voi korvata myös muilla pähkinöillä.
Hanna Sumarin ruusukaaliohjeessa cashewpähkinät voi korvata myös muilla pähkinöillä.MTV
Julkaistu 23.10.2024 13:10

MTV LIFESTYLE

Nämä pähkinäiset ruusukaalit valmistuvat nopeasti ja helposti ja ovat mitä maukkainta syyspurtavaa. Nappaa Hanna Sumarin suosittu ohje.

  • Kokonaisvalmistusaika: 15 min
  • Ruokavalio: Kasvisruoka

Ainekset

  • 400 g ruusukaaleja
  • Merisuolaa keitinveteen
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl voita
  • 100 g cashewpähkinöitä
  • 2 rkl vaahterasiirappia tai hunajaa
  • Sormisuolaa pinnalle

Valmistusohje

  1. Puhdista ja puolita ruusukaalit ja keitä niitä 3–5 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä, kunnes ne ovat vähän pehmenneet mutta ovat napakoita.
  2. Paahda cashewpähkinöitä voin ja öljyn sekoituksessa kunnes ne saavat hiukan väriä pintaansa. 
  3. Lisää valutetut ruusukaalit ja pyörittele niitä hetki pannulla. 
  4. Lisää vaahterasiirappi tai hunaja ja anna tekeytyä vielä tovi pannulla. Mausta sormisuolalla

Lisää aiheesta:

MasterChef: Kukkakaalia kolmella tapaa ja oliivia – Tiian reseptiPinaattia jogurtissaKylmä kurkku-minttujogurttikastikeIntialainen kukkakaaliBalsamicopunajuuretHöyrytettyä lohta ja kasviksia
Nopeat ja helpotKaalisalaattiLisäkeruoatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Nopeat ja helpot
  • 15.11.06:00
    Makeat letut

    Mäkisen mummon Prätsykät

  • 15.11.06:00
    Huomenta Suomi

    Helpot valkosipulileivät tortillaletuista

  • 15.11.06:00
    Kasvisruoka

    Shopska-salaatti

  • 7.11.08:23
    Torttu

    Suolaiset joulutortut fetavaahdolla

  • 5.11.15:45
    Alkupala

    Paahdettua myskikurpitsaa, verigreippiä ja burrataa sekä auringonkukansiemenpestoa