Grillinyytit sinihomejuustolla
Tässä muuntelumahdollisuuksia on vaikka millä mitalla! Kaikenlaiset tuorejuustot maistuvat mahtavilta näissä nyyteissä, kokeile mielellään yrtti- tai valkosipulijuustoa.
Neljälle
- 8 pientä lehtipihviä
- paprikajauhetta
- 140 g sinihomejuustoa
- halutessasi, 1 rkl konjakkia
- suolaa ja pippuria
- grilliöljyä penslaukseen
Valmistusohje
1. Mausta pihvit suolalla, pippurilla ja paprikalla.
2. Sekoita juusto pehmeäksi, halutessasi konjakin kanssa.
3. Laita n. 1 rkl juustoa joka pihville, kääri rullalle ja kiinnitä hammastikuilla.
4. Penslaa nyytit grilliöljyllä ja kääntele niitä hiilloksen yllä kunnes ne tuntuvat valmiilta.
5. Grillaa nyyttien seuraksi sipulia ja tomaattia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut