Grillimakkarat taikinakuoressa
Tämä on makoisaa ruokaa lapsille grillin ympärillä. Sopii myös kotikeittiöön uunissa valmistettavaksi – ehkä jotakin seuraaville lastenkutsuille?
Kahdeksalle
- 8 grillimakkaraa
- 1 pkt pizzapohja-aineksia
- 2 rkl sinappia
- 2 rkl ketsuppia
- 1 dl kurkkurelissiä
- 2 dl juustoraastetta
Lisäksi tarvitset
- alumiinifoliota
Valmistusohje
1. Sekoita taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Jaa taikina kahteen osaan, kaulitse kaksi n. 10X40 cm palaa, jaa ne neljään osaan.
3. Levitä jokaiselle taikinanpalalle sinappia, ketsuppia ja kurkkurelissiä. Laita päälle makkara nurkasta nurkkaan ja ripottele päälle juustoraastetta. Kääntele toiset nurkat sisään makkaran päälle ja paina kiinni.
4. Laita jokainen makkarapaketti alumiinifolioarkille ja kääri kiinni paketiksi. Paista hiilloksella n. 10-15 minuuttia molemmin puolin.
5. Avaa paketteja hieman loppua kohti, niin että makkarapaketit saavat väriä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit