Grilliherkut
Julkaistu
Tämä resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 11.12.2008.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 avattu kokonainen kana
- 2 porsaan kyljystä tai ulkofilee pihviä
- 300 g tuore makkaraa
- 4 perunaa
- 4 pientä tumman vihreää kesäkurpitsaa
- 2 pihvitomaattia
- Suolaa, valkopippuria, kuiva yrtti mausteseosta
Valmistusohje
1. Kuumenna grillit.
2. Keitä tuoremakkaroita hetkinen kiehuvassa vedessä.
3. Leikkaa perunat ja zucchinit puoliksi. Viipaloi tomaatit paksuiksi viipaleiksi.
4. Mausta kana ja pihvit suolalla, pippurilla ja yrteillä.
5. Laita kana kokonaisena grillille ensin nahkapuoli alaspäin. Lisää noin 10 minuutin kuluttua kyljykset, sitten perunat, lopuksi makkarat ja zucchinit ja tomaatit.
Mausta vihannekset suolalla ja pippurilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Pannukakku – paras pannukakkuohje on tässä!
-
Salamurhaajan pasta eli spagetti all'assassina
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kapen helppo kurpitsapasta
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki