Grilliherkut
Tämä resepti esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 11.12.2008.
- Ruokavalio: Kananmunaton
Ainekset
- 1 avattu kokonainen kana
- 2 porsaan kyljystä tai ulkofilee pihviä
- 300 g tuore makkaraa
- 4 perunaa
- 4 pientä tumman vihreää kesäkurpitsaa
- 2 pihvitomaattia
- Suolaa, valkopippuria, kuiva yrtti mausteseosta
Valmistusohje
1. Kuumenna grillit.
2. Keitä tuoremakkaroita hetkinen kiehuvassa vedessä.
3. Leikkaa perunat ja zucchinit puoliksi. Viipaloi tomaatit paksuiksi viipaleiksi.
4. Mausta kana ja pihvit suolalla, pippurilla ja yrteillä.
5. Laita kana kokonaisena grillille ensin nahkapuoli alaspäin. Lisää noin 10 minuutin kuluttua kyljykset, sitten perunat, lopuksi makkarat ja zucchinit ja tomaatit.
Mausta vihannekset suolalla ja pippurilla
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan