Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Grillatut maissistortilla-quesadillat

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 8 maissitortillaa
  • 4 dl manchego-juustoa raasteena
  • 32 serrano-kinkkuviipaleita
  • (tai muuta ilmakuivattua kinkkua
  • paperinohuina viipaleina)
  • 1 vihreä paprika
  • 2 punaista chiliä
  • ½ hopeasipuli
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • suolaa

Valmistusohje

1. Halkaise paprika ja chili ja poista siemenet. Hienonna chili ja suikaloi paprika. Kuori ja puolita sipuli ja leikkaa viipaleiksi. Kuullota sipulia, chiliä ja paprikaa öljyssä ja mausta suolalla.

2. Levitä työpöydälle neljä tortillaa ja peitä jokainen ½ desillä juustoraastetta. Laita jokaiselle kahdeksan kinkkuviipaletta. Jaa lopuksi paprikaseos jokaiselle tortillalle ja päällimmäiseksi loput juustosta. Nosta täytettyjen tortillojen päälle pelkät tortillalevyt ja paina kevyesti.

3. Nosta grilliritilä ylimmäksi hiilien hehkusta. Grillaa täytettyjä tortilloja 2-3 minuuttia kummaltakin puolelta. Leikkaa tortillat kolmioiksi tarjoiltaessa.

Lisää aiheesta:

Kanawrapit avokadon ja tomaattisalsan keraPapu-pihvitortillatGrillattuja juustopurilaisia ciabattallaKesäkurpitsaa salamissaQuesadillas pihvin keraQuesadillas vihanneksilla ja mustapavuilla
TortillatVälipalatKananmunatonPääruoatLiharuoka

Oikean makuyhdistelmän saavuttamiseksi on tärkeää käyttää juuri maissitortilloja eikä mitä tahansa lettuja tähän meksikolaiseen ruokalajiin. Machego-juuston voi korvata mozzarellalla.

Tuoreimmat aiheesta

Tortillat
  • 17.08.202412:00
    Kotikeittiömestarit

    Kotikeittiömestarit: Teresa Välimäen pehmeät tortillat Surf and Turf

  • 20.03.202309:45
    Suklaamousse

    Sriracha Rocky Road

  • 17.03.202308:51
    Aamiainen

    Tortillamunakas

  • 17.03.202308:34
    Pääruoat

    Korean BBQ -burrito

  • 08.08.202108:00
    Jauhelihapiirakka

    Kari Aihisen empanada – mahtava ruoka jauhelihasta ja tortilloista