Grillatut hedelmät
Grillissä voi tehdä myös jälkiruokaa! Grillattujen hedelmien kanssa maistuu kylmä vaniljajäätelö. Kokeile Saran herkullista reseptiä!
Ainekset
- 1 ananas, kuorittuna , paloiteltuna
- 2 persikkaa, siemen poistettuna ja paloiteltuna
- 1 vaniljatanko, puolitettuna
- 1 sitruunaruoho, pienennettynä
- 1 1/2 dl sokeria
- 1 1/2 dl vettä
- 1 l jäätelöä (vanilja)
- 5 kpl amaretto-keksejä, murskattuna
Valmistusohje
Laita kattilaan sokeri, vesi, sitruunaruoho ja vaniljatanko. Anna ainesten keittyä noin 10 minuuttia niin, että se muuttuu siirappimaiseksi. Siivilöi siirappi ja anna jäähtyä.
Leikkaa ananas ja persikat. Laita hedelmän palaset kulhoon ja kaada joukkoon sokerisiirappi ja anna hetken marinoitua.
Karamellisoi hedelmät grillipannulla molemmilta puolin. Tarjoile hedelmät vaniljajäätelön ja amarettokeksien kera.
Resepti: Sara La Fountain
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Liisan superhelpot kesäkurpitsapiiraat
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Omena-kaurapaistos ja vaniljakastike