Grillatut bruschettat

makujenaamu_bruschettat
MTV

Tänä kesänä nautitaan tomaateilla ja yrteillä täytettyjä grillileipiä, jotka sopivat erinomaisesti niin alkupalaksi kuin pieneksi suolapalaksi illanistujaisiin.

Tarvitset (4 annosta)

  • 3-4 tomaattia
  • 1 pieni punasipuli
  • kourallinen tuoretta basilikaa
  • ripaus suolaa ja mustapippuria
  • tilkka oliiviöljyä
  • tilkka balsamicoa
  • 1 pieni maalaisleipä tai –patonki
  • 2 valkosipulinkynttä

Valmistusohje

Kuutioi tomaatit ja punasipuli ja hienonna basilika. Sekoita ne kulhossa ja mausta seos suolalla ja mustapippurilla, tilkalla oliiviöljyä sekä balsamicolla.

Viipaloi leipä tai patonki. Sipaise pinnat oliiviöljyllä. Grillaa leipäviipaleet rapeiksi. Puolita valkosipulinkynnet ja pyyhi puolikkailla leipien pinnat.

Lusikoi tomaattiseos kuumien ja rapeiden leipäviipaleiden pinnalle ja tarjoile.


Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja