Grillattu tunturikarhun rieska

Riistan ja kalan aromit ovat parhaimmillaan, kun Lihansyöjät iskevät pannulle karhunlihaa sekä hauesta tehtyjä murekepihvejä. Tujakan säväyksen antaa vielä herkullinen viinimarjakastike.

Ainekset

  • 1 pkt ohutta vehnärieskaa
  • 1 prk Riipisen suikaloitua karhun varraslihaa
  • 100 g Mustaleima Emmental -juustoa

Valmistusohje

Kuumenna karhunlihaviipaleet pannulla. Asettele lihasuikaleita rieskan reunalle ja ripottele raastettua juustoa päälle. Pyöräytä rullaksi ja paahda nopeasti pinnaltaan rapsakaksi. Tarjoa rypälesalaatin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!