Grillattu tunturikarhun rieska
Riistan ja kalan aromit ovat parhaimmillaan, kun Lihansyöjät iskevät pannulle karhunlihaa sekä hauesta tehtyjä murekepihvejä. Tujakan säväyksen antaa vielä herkullinen viinimarjakastike.
Ainekset
- 1 pkt ohutta vehnärieskaa
- 1 prk Riipisen suikaloitua karhun varraslihaa
- 100 g Mustaleima Emmental -juustoa
Valmistusohje
Kuumenna karhunlihaviipaleet pannulla. Asettele lihasuikaleita rieskan reunalle ja ripottele raastettua juustoa päälle. Pyöräytä rullaksi ja paahda nopeasti pinnaltaan rapsakaksi. Tarjoa rypälesalaatin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Taivaallinen omenahillo
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Luumuhillo – perinteinen ja helppo resepti
-
Kotikeittiömestarit: Risto Mikkolan pekoni-aurajuusto-ananaspasta ja pikkelöityä ruusukaalia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Kesäkurpitsa-sitruunakakku
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Harri Syrjäsen kantarelli-pekonipasta