Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Greippisima

Julkaistu 22.04.2014 12:25

Tässä reseptissä vappusima saa raikasta makua greipistä. Resepti: Dansukker.

Ainekset

  • 4 litraa vettä
  • 1 greippi
  • 1 pieni sitruuna
  • 250 g Fariinisokeria (Dansukker)
  • 250 g Taloussokeria (Dansukker)
  • 0,5 dl Dansukker Cane Syrup -ruokosokerisiirappia tai Tummaa siirappia
  • 1/5 tl tuoretta hiivaa (herneen kokoinen pala)
  • rusinoita

Valmistusohje

Viipaloi kuoritut hedelmät. Kiehauta osa vedestä ja kaada se hedelmäviipaleiden, sokerien ja siirapin päälle ja sekoita. Lisää loput vedestä. Murenna hiiva haaleaan juomaan. Anna seistä yön yli. Siivilöi ja pullota sima. Lisää jokaisen pulloon 1 tl sokeria ja muutama rusina. Vie pullot viileään paikkaan. Sima on valmista noin viikon kuluttua.

Muista! Paine pullossa kasvaa käymisen jatkuessa, joten älä käytä liian tiukkaa korkkia.

Lisää aiheesta:

InkiväärisimaSimaMarjasimaLime-rosmariinisimaPassionsimaKirkas mustaherukkasima
SimaMakujaVappuAjankohtaistaJuomatAlkoholittomat juomat

Tuoreimmat aiheesta

Sima
  • 30.04.202008:58
    Drinkit

    Rommisima - Mikaelin vappudrinkki

  • 22.04.201411:56
    Makuja

    Sima

  • 22.04.201412:14
    Makuja

    Inkiväärisima

  • 22.04.201310:50
    Drinkit

    Inkiväärisima

  • 22.04.201412:18
    Makuja

    Marjasima