Gnocchigratiini
Julkaistu
Valmiin, purkitetun bolognesekastikkeen avulla saat valmistettua ihanan tarjoiluruoan 20 minuutissa. Täydellinen perjantairuoka työlään viikon jälkeen.
Neljälle
- 500 g perunagnoccheja
- 1 prk bolognesekastiketta
- 3 dl murustettua sinihomejuustoa
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Keitä gnocchit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Laita pasta uuninkestävään vuokaan. Kaada päälle kastike ja ripottele päälle juusto.
3. Gratinoi uunissa n. 20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Eemeli Väyrysen lohikeitto
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria