Gnocchi-pastasalaatti
Ruokaisa pastasalaatti sopii lounaaksi tai esimerkiksi grilliruoan lisukkeeksi. Kokeile helppoa ja maukasta reseptiä!
- Ruokavalio: Laktoositon
5-6 henkilölle
- 250 g kuviopastaa keitettynä (Gnocchi)
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 tl valkosipulia, murskattuna
- 1 tl sitruunaa raastettuna
- 1 rkl hunajaa
- 3 rkl punaviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
- 1/2 dl oliiviöljyä
- 1/2 dl oliiveja, mustia
- 1 rasia kirsikkatomaatteja
- 150 g minisalameja
- 1 dl parmesaanilastuja
- 1/2 punasipuli, suikaleiksi leikattuna
- 1/2 nippu rucolaa
Valmistusohje
Sekoita kulhossa sinappi, valkosipuli, sitruuna, hunaja, punaviinietikka ja oliiviöljy. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon keitetty pasta, oliivit, kirsikkatomaatit, minisalamit, parmesaanilastut ja punasipuli suikaleet. Lisää vielä lopuksi rucolan lehtiä ja sekoita aineet keskenään.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan