Gnocchi-pastasalaatti

Ruokaisa pastasalaatti sopii lounaaksi tai esimerkiksi grilliruoan lisukkeeksi. Kokeile helppoa ja maukasta reseptiä!

5-6 henkilölle

  • 250 g kuviopastaa keitettynä (Gnocchi)
  • 1 tl Dijon-sinappia
  • 1 tl valkosipulia, murskattuna
  • 1 tl sitruunaa raastettuna
  • 1 rkl hunajaa
  • 3 rkl punaviinietikkaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl oliiveja, mustia
  • 1 rasia kirsikkatomaatteja
  • 150 g minisalameja
  • 1 dl parmesaanilastuja
  • 1/2 punasipuli, suikaleiksi leikattuna
  • 1/2 nippu rucolaa

Valmistusohje

Sekoita kulhossa sinappi, valkosipuli, sitruuna, hunaja, punaviinietikka ja oliiviöljy. Mausta kastike suolalla ja mustapippurilla. Lisää joukkoon keitetty pasta, oliivit, kirsikkatomaatit, minisalamit, parmesaanilastut ja punasipuli suikaleet. Lisää vielä lopuksi rucolan lehtiä ja sekoita aineet keskenään.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.