Mainos

Gluteenittomat suklaamuffinssit

Käytä näihin gluteenitonta jauhoseosta.

n. 15 kpl

  • 125 g huoneenlämpöistä margariinia
  • 2 dl sokeria
  • 2 munaa
  • 4 ½ dl Hienoa jauhoseosta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 ½ dl vettä, kylmää kahvia tai maitoa

Valmistusohje

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää yksi muna kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan vuorotellen nesteen kanssa. Jaa taikina leivosvuokiin ja paista 225 °C:ssa n. 10 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja