Mainos
Gluteenittomat sitruuna- ja piparkakkumuffinit
Julkaistu
Semper Gluteenittomia Sitruuna- tai Piparkakkumuffinseja 16 kpl.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Ainekset
- 2 kpl (100 g) munaa
- ½ dl vettä
- 1 dl (100 g) kasviöljyä
- 1 ½ dl sokeria
- 2 ½ dl (150 g) Semper gluteenitonta jauhoseosta
- 1½ tlk (8 g) leivinjauhetta
- 1 kpl Sitruuna tai 1 pss (15 g) Piparkakkumausteita
Valmistusohje
Tee näin:
Sekoita taikina ja vatkaa n. 5 – 6 min.
Aseta taikinaa n. 40 g vuokaa kohden
Paistolämpö 200 °C
Paistoaika 15 – 20 min.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan