Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja juhlahetkiin ja joulupöytäänkin.
Ainekset:
- 125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
- 2 dl kaakaotomusokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja
Valmistusohje
1. Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa. Nosta pois liedeltä.
2. Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.
3. Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
4. Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
5. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki! Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.
Kuva ja resepti Hellapoliisi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.