Gluteenittomat riisisuklaat
Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja juhlahetkiin ja joulupöytäänkin.
Ainekset:
- 125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
- 2 dl kaakaotomusokeria
- 2 rkl kaakaojauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- 8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja
Valmistusohje
1. Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa. Nosta pois liedeltä.
2. Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.
3. Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.
4. Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.
5. Laita jääkaappiin jähmettymään.
Vinkki! Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.
Kuva ja resepti Hellapoliisi
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa