Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Gluteenittomat riisisuklaat

Gluteeniton riisisuklaa Semper Hellapoliisi
Semper
Julkaistu 22.04.2016 08:30

MTV LIFESTYLE

Gluteenittomat riisisuklaat ovat ihania herkkupaloja juhlahetkiin ja joulupöytäänkin.

Ainekset:

  • 125 g kookosrasvaa tai kookosöljyä
  • 2 dl kaakaotomusokeria
  • 2 rkl kaakaojauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 8 dl Semper Gluteenittomia Crispy rice riisimuroja

Valmistusohje

1. Sulata kookosrasva tai kookosöljy kattilassa. Nosta pois liedeltä.

2. Lisää kaakaotomusokeri, kaakaojauhe ja vaniljasokeri sekoittaen.

3. Lisää Semper Gluteenittomat Crispy rice riisimurot ja sekoita tasaiseksi.

4. Anna seoksen seistä hetki ja lusikoi pieniin paperisiin karamellivuokiin tai muffinivuokiin.

5. Laita jääkaappiin jähmettymään.

Vinkki! Voit käyttää myös tavallista tomusokeria. Lisää silloin 2 rkl enemmän kaakaojauhetta.

Kuva ja resepti Hellapoliisi

Tuoreimmat aiheesta

Semper