Mainos

Gluteenittomat mantelilastut

Gluteenittomat mantelilastut
Semper

Jos pohdinnassa on gluteenittomat tarjoilut esimerkiksi kevään juhliin, nämä keksit ovat täydellinen valinta. Gluteenittomat mantelilastut maistuvat kaikille juhlavieraille.

Gluteenittomat Mantelilastut, n. 50 kpl:

  • 100 g margariinia
  • 100 g mantelia rouheena
  • 1 dl siirappia
  • 1 dl sokeria
  • 2 rkl vispikermaa
  • 2 rkl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 muna

Valmistusohje

Sulata margariini ja sekoita muut ainekset sen joukkoon. Nosta teelusikalla pieniä nokareita harvakseen leivinpaperilla vuoratulle pellille.

HUOM! Mantelilastut leviävät paistettaessa. Älä laita nokareita liian lähelle toisiaan.

Paista 175 °C:ssa n. 6 minuuttia. Anna lastujen jäähtyä hyvin ja säilytä niitä ilmavassa rasiassa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.