Gluteenittomat mantelilastut
Jos pohdinnassa on gluteenittomat tarjoilut esimerkiksi kevään juhliin, nämä keksit ovat täydellinen valinta. Gluteenittomat mantelilastut maistuvat kaikille juhlavieraille.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Gluteenittomat Mantelilastut, n. 50 kpl:
- 100 g margariinia
- 100 g mantelia rouheena
- 1 dl siirappia
- 1 dl sokeria
- 2 rkl vispikermaa
- 2 rkl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1 tl leivinjauhetta
- 1 muna
Valmistusohje
Sulata margariini ja sekoita muut ainekset sen joukkoon. Nosta teelusikalla pieniä nokareita harvakseen leivinpaperilla vuoratulle pellille.
HUOM! Mantelilastut leviävät paistettaessa. Älä laita nokareita liian lähelle toisiaan.
Paista 175 °C:ssa n. 6 minuuttia. Anna lastujen jäähtyä hyvin ja säilytä niitä ilmavassa rasiassa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
MasterChef Suomi: Syksy lautasella, Pilvin resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa