Mainos
Gluteeniton pastataikina
Julkaistu
- Ruokavalio: Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
- 1/2 dl öljyä
- 1 muna
- 1 dl vettä
- 1 rkl Semper Pofiber perunakuitua
- ½ tl suolaa
Valmistusohje
Sekoita ainekset taikinaksi (säästä ½ dl jauhoseosta taikinan alustamiseen). Kauli taikina ohueksi ja leikkaa siitä senttimetrin levyisiä nauhoja. Anna pastanauhojen kuivua n. 6 tuntia. Keitä kevyesti suolatussa vedessä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Nopeat kalkkunawrapit