Mainos

Gluteeniton pastataikina

Ainekset

  • 4 dl Semper Gluteenitonta jauhoseosta
  • 1/2 dl öljyä
  • 1 muna
  • 1 dl vettä
  • 1 rkl Semper Pofiber perunakuitua
  • ½ tl suolaa

Valmistusohje

Sekoita ainekset taikinaksi (säästä ½ dl jauhoseosta taikinan alustamiseen). Kauli taikina ohueksi ja leikkaa siitä senttimetrin levyisiä nauhoja. Anna pastanauhojen kuivua n. 6 tuntia. Keitä kevyesti suolatussa vedessä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!