Glögitee
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5672914/landscape16_9/515/290/6329b666bc2db58833911cafcebb113a/Xl/898975-3110.jpg)
Julkaistu
Tämä lämmittävä tee on maustettu perinteisillä glögimausteilla. Lisää sitruunalla raikkautta.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4-5 lasilliseen
- 2 rkl teenlehtiä
- ½ sitruunan raastettu kuori ja mehu
- 1 l kiehuvaa
- 2 kanelitankoa
- 10 mausteneilikkaa
- 1 pala pomeranssinkuorta
- 2 rkl fariinisokeria
- rusinoita ja manteleita
Valmistusohje
1. Laita teenlehdet ja raastettu sitruunankuori kannuun.
2. Sekoita mausteet ja kiehuva vesi, kuumenna kiehuvaksi ja kaada kannuun. Anna teen vetäytyä ja siivilöi.
3. Lisää sokeri, rusinat ja mantelit sekä sitruunamehu.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka