Mainos
Mainos

Tämän kauniin ja todella maukkaan kakun valmistat valmiista suklaakakkuaineksista. Lisää jouluisia makuja kuten rusinoita, käytä glögiä veden sijaan sekä koristele manteleilla, ja olet luonut hetkessä herkullisen adventtikakun.

Neljälle

  • 1 pkt suklaakakkuaineksia
  • glögiä
  • 1 dl rusinoita

Koristeluun

  • 1 dl kidesokeria
  • 1 rkl vettä
  • 1 dl manteleita
  • ananaskirsikoita

Valmistusohje

1. Sekoita suklaakakkuainekset ja rusinat. Vaihda paketin ohjeen vesi yhtä suureen osaan glögiä ja sekoita taikina valmiiksi. Paista uunissa paketin ohjeen mukaisesti.

2. Kalttaa ja kuori mantelit. Sulata 1 dl sokeria paistinpannussa vaaleanruskeaksi ja kuplivaksi. Lisää 1 rkl vettä, mutta varo, se voi roiskua! Sekoita seos tasaiseksi, lisää mantelit.

3. Kaada kuuma sokeriliemi valmiin kakun päälle, siitä tulee kiiltävä kuorrutus. Koristele ananaskirsikoin.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.