Glögikakku

Tämän kauniin ja todella maukkaan kakun valmistat valmiista suklaakakkuaineksista. Lisää jouluisia makuja kuten rusinoita, käytä glögiä veden sijaan sekä koristele manteleilla, ja olet luonut hetkessä herkullisen adventtikakun.

Neljälle

  • 1 pkt suklaakakkuaineksia
  • glögiä
  • 1 dl rusinoita

Koristeluun

  • 1 dl kidesokeria
  • 1 rkl vettä
  • 1 dl manteleita
  • ananaskirsikoita

Valmistusohje

1. Sekoita suklaakakkuainekset ja rusinat. Vaihda paketin ohjeen vesi yhtä suureen osaan glögiä ja sekoita taikina valmiiksi. Paista uunissa paketin ohjeen mukaisesti.

2. Kalttaa ja kuori mantelit. Sulata 1 dl sokeria paistinpannussa vaaleanruskeaksi ja kuplivaksi. Lisää 1 rkl vettä, mutta varo, se voi roiskua! Sekoita seos tasaiseksi, lisää mantelit.

3. Kaada kuuma sokeriliemi valmiin kakun päälle, siitä tulee kiiltävä kuorrutus. Koristele ananaskirsikoin.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!