Gino
Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen suklaa raastetaan ja ripotellaan hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Nopeaa ja helppoa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 annosta
- 2 kiivihedelmää
- 10 mansikkaa
- 10 karhunvatukkaa
- 2 banaania
- 150 g valkoista suklaata
- ½ l vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki, näin siitä tulee gratinoituna rapeampaa.
2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Gratinoi tai grillaa muutama minuutti kuumassauunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.
3. Tarjoile heti vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan