Gino

Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen suklaa raastetaan ja ripotellaan hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Nopeaa ja helppoa!

4 annosta

  • 2 kiivihedelmää
  • 10 mansikkaa
  • 10 karhunvatukkaa
  • 2 banaania
  • 150 g valkoista suklaata
  • ½ l vaniljajäätelöä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki, näin siitä tulee gratinoituna rapeampaa.

2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Gratinoi tai grillaa muutama minuutti kuumassauunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.

3. Tarjoile heti vaniljajäätelön kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.