Gino
Gino on nerokkaan yksinkertainen jälkiruoka: valkoinen suklaa raastetaan ja ripotellaan hedelmäviipaleiden ja marjojen päälle, minkä jälkeen herkku gratinoidaan. Nopeaa ja helppoa!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
4 annosta
- 2 kiivihedelmää
- 10 mansikkaa
- 10 karhunvatukkaa
- 2 banaania
- 150 g valkoista suklaata
- ½ l vaniljajäätelöä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 275 asteeseen. Raasta suklaa. Anna suklaan kuivahtaa hetki, näin siitä tulee gratinoituna rapeampaa.
2. Viipaloi hedelmät ja pane ne yhdessä marjojen kanssa uuninkestävään vuokaan. Ripottele pinnalle raastettu suklaa. Gratinoi tai grillaa muutama minuutti kuumassauunissa, kunnes suklaa saa hieman väriä.
3. Tarjoile heti vaniljajäätelön kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Kapen helppo kurpitsapasta