Fusilleja lohen ja pinaatin kanssa
Lohi, pinaatti ja pasta ovat unelmakolmikko ja tämä on paitsi nopeasti valmistuvaa ruokaa - myös hyvää.
Neljälle
- 4 annosta fusillimakaroneja
- 600 g lohifileetä
- 100 g pinaattia
- 2 tl voita
- 1 tl balsamiviinietikkaa
- 250 g pieniä herneitä
- 1 porkkana
- mustapippurirouhetta
Valmistusohje
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lävikössä. Keitä lohi vähäsuolaisessa vedessä kypsäksi (sisälämpötila 60 astetta) ja jaa se pienempiin paloihin.
2 Perkaa pinaatti ja paista nopeasti voissa. Tiputa päälle muuta tippa balsamicoa. Kuumenna herneet nopeasti. Kuori porkkana ja leikkaa se pitkiksi suikaleiksi perunankuorimaveitsellä.
3. Sekoita yhteen pasta, lohi, pinaatti ja herneet. Laita porkkanasuikaleet päälle ja jauha mustapippuria myllystä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan