Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Friteeratut juustotäytteiset kanafileet

Julkaistu 18.02.2013 00:00
  • Ruokavalio: Kananmunaton

Neljälle

  • 4 isoa broilerin rintafileetä
  • 100 g emmentaljuustoa
  • suolaa ja valkopippuria
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • 1 iso muna
  • 1 dl korppujauhoa
  • öljyä friteeraukseen

Tarjoiluun

  • keitettyjä perunoita ja vihanneksia

Valmistusohje

1. Leikkaa juusto neljäksi tangoksi. Mausta broilerifileet suolalla ja pippurilla. Leikkaa viilto jokaisen fileen sivuun ja työnnä juusto taskuun, kiinnitä cocktailtikulla.

2. Paneroi eli leivitä fileet ensin jauhoissa, siten vatkatussa munassa ja lopuksi korppujauhoissa. Pane leivitetyt fileet jääkaappiin joksikin aikaa, jotta panerointi kiinnittyy kunnolla.

3. Kuumenna friteerausöljy 190-asteiseksi. Friteeraa eli keitä fileet kullanruskeiksi ja valuta ne talouspaperin päällä ennen tarjoilua.

Tässä ruoassa on hieman puuhastelemista, mutta ah, miten hyvää siitä tuleekaan. Kotiväkesi tai ruokavieraasi ihastuvat keittotaitoihisi, kun he leikkaavat rapeaa, kullanruskeaksi rasvakeitettyä kananpoikaa ja sulanut juusto valuu ulos...

Lisää aiheesta:

Nopea parmesaanibroileriWieninleike – Kari Aihisen helppo resepti vastustamattomaan klassikkoruokaanFriteerattua broileria friteeratulla persiljapedilläBroilerijauhelihapihvitTäytetty broileriUunipaisti
KanafileeKananmunatonPääruoatKanaruoka

Tuoreimmat aiheesta

Kanafilee
  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Friteeratut kanafileet ja sinappibearnaise

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kanafileet greippikastikkeella

  • 18.02.201300:00
    Pääruoat

    Kanafileet sinihomejuustokastikkeessa tagliatellen kera

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Friteeratut juustotäytteiset kanafileet

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Tomaatti-oliivi-kanafileet ja linssimuhennos