Friteeratut ananasrenkaat

Sami Garamin suussasulavat friteeratut ananasrenkaat suklaakastikkeen kera ovat herkullista jälkiruokaa, jonka valmistat vaivatta.

Ainekset

  • 1 prk ananasrenkaita
  • 1 kananmuna
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 0,5 tl leivinjauhetta
  • 1 rkl sokeria
  • 0,5 dl kivennäisvettä
  • 0,5 kg kookosrasvaa

Valmistusohje

Valuta mehu ananasrenkaista ja kuorruta ne ensin vehnäjauhoilla ja sitten friteeraustaikinalla. Sekoita sitä varten kananmuna, jauhot, leivinjauhe ja sokeri ja ohenna lopuksi kivennäisvedellä. Kuumenna rasva paista ananasrenkaat siinä rapeiksi. Tarjoa suklaakastikkeen kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja