Friteeratut ananasrenkaat
Sami Garamin suussasulavat friteeratut ananasrenkaat suklaakastikkeen kera ovat herkullista jälkiruokaa, jonka valmistat vaivatta.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1 prk ananasrenkaita
- 1 kananmuna
- 1 dl vehnäjauhoja
- 0,5 tl leivinjauhetta
- 1 rkl sokeria
- 0,5 dl kivennäisvettä
- 0,5 kg kookosrasvaa
Valmistusohje
Valuta mehu ananasrenkaista ja kuorruta ne ensin vehnäjauhoilla ja sitten friteeraustaikinalla. Sekoita sitä varten kananmuna, jauhot, leivinjauhe ja sokeri ja ohenna lopuksi kivennäisvedellä. Kuumenna rasva paista ananasrenkaat siinä rapeiksi. Tarjoa suklaakastikkeen kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa