Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Flatbread eli helppo pannuleipä

Shutterstock
Julkaistu 25.03.2020 14:52

Petra Tuominen

petra.tuominen@mtv.fi

Flatbread eli pannuleipä valmistuu helposti vain muutamasta raaka-aineesta.

Ainekset

  • 5 dl vehnäjauhoja
  • 2,5-3 dl vettä
  • 1 rkl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 rkl voita/öljyä

Valmistusohje

Flatbreadit eli pannuleivät valmistuvat näin:

  1. Sekoita keskenään kuivat ainekset ja lisää suurin osa vedestä. Lisää sitten vettä pikkuhiljaa, kunnes taikinan koostumus muistuttaa tarttuvaa pizzataikinaa. Vaivaa taikinaa muutaman minuutin ajan.
  2. Jätä taikina öljyttyyn kulhoon tekeytymään 30-60 minuutiksi, 
  3. Jaa taikina kuuteen osaan ja muotoile kaulimella tortillalättyjen tapaisiksi jauhotetulla alustalla.
  4. Paista pannuleivät kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes leipien pintaan muodostuu ruskeita täpliä. 
  5. Nauti heti tai pakasta osa!

Lisää aiheesta:

Helpot sämpylät – herkulliset, rapeakuoriset ja sisältä pehmeät sämpylät Arjan ohjeellaRusina-kookos-vuokaleivätCiambelli eli italialaiset donitsitTalon auringonkukkaleipäKlassiset vehnävoisarvetRasvattomat kaurakeksit
LeipäNopeat ja helpotLeivontaSuolaiset leivonnaiset

Tuoreimmat aiheesta

Leipä
  • 4.8.10:51
    Silakkaa

    Savusilakkatoast saaristolaisleivällä

  • 13.6.13:41
    Grillijuhlat

    Juhannuksen grillileivät

  • 3.5.08:01
    Rapuskagen

    Skagen-leipäset

  • 27.1.11:35
    Viiden jälkeen

    Helppo kaurareikäleipä

  • 15.12.202409:58
    Avokado

    Avokadoleipä