Feta-sipuli-tomaattipiiraat
Maukkailla aineksilla täytetyt, ohutkuoriset piiraat sopivat alkupalaksi tai kasvislounaaksi salaatin kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
4 annosta
- 1 punasipuli
- 12 kirsikkatomaattia
- 200 g yrttimarinoitua fetajuustoa
- 20 g mustia oliiveja
- 1 dl ranskankermaa
- 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
- suolaa ja pippuria
- 2 levyä pakastevoitaikinaa
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Kuori punasipuli, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Kuullota viipaleet voissa. Viipaloi kirsikkatomaatit ja oliivit ja hienonna basilika.
2. Leikkaa voitaikinalevyt pituussuuntaan kolmioiksi. taita kulmat sisään ja pane täytteeksi sipulia, kirsikkatomaatteja, murennettua fetajuustoa, oliiveja, ranskankermaa ja basilikaa
.3. Paista 220-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa