Feta-sipuli-tomaattipiiraat

Maukkailla aineksilla täytetyt, ohutkuoriset piiraat sopivat alkupalaksi tai kasvislounaaksi salaatin kera.

4 annosta

  • 1 punasipuli
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 200 g yrttimarinoitua fetajuustoa
  • 20 g mustia oliiveja
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • suolaa ja pippuria
  • 2 levyä pakastevoitaikinaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori punasipuli, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Kuullota viipaleet voissa. Viipaloi kirsikkatomaatit ja oliivit ja hienonna basilika.

2. Leikkaa voitaikinalevyt pituussuuntaan kolmioiksi. taita kulmat sisään ja pane täytteeksi sipulia, kirsikkatomaatteja, murennettua fetajuustoa, oliiveja, ranskankermaa ja basilikaa

.3. Paista 220-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!