Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Feta-sipuli-tomaattipiiraat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukkailla aineksilla täytetyt, ohutkuoriset piiraat sopivat alkupalaksi tai kasvislounaaksi salaatin kera.

  • Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka, Kasvisruoka

4 annosta

  • 1 punasipuli
  • 12 kirsikkatomaattia
  • 200 g yrttimarinoitua fetajuustoa
  • 20 g mustia oliiveja
  • 1 dl ranskankermaa
  • 2 rkl hienonnettua tuoretta basilikaa
  • suolaa ja pippuria
  • 2 levyä pakastevoitaikinaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuori punasipuli, halkaise se pituussuunnassa ja leikkaa viipaleiksi. Kuullota viipaleet voissa. Viipaloi kirsikkatomaatit ja oliivit ja hienonna basilika.

2. Leikkaa voitaikinalevyt pituussuuntaan kolmioiksi. taita kulmat sisään ja pane täytteeksi sipulia, kirsikkatomaatteja, murennettua fetajuustoa, oliiveja, ranskankermaa ja basilikaa

.3. Paista 220-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Lisää aiheesta:

Caprin pasta-simpukkasalaattiLämmin maalaissalaatti ja uppomunatSalaatti vihannesten ja kinkun keraKreikkalainen salaatti anjovisfileiden keraProvencelainen gratiiniLatva-artisokka – tomaatti piirakka
FetapiirakkaAlkuruoatKananmunatonVappuKasvisruokaVälipalatKasvisruoka

Tuoreimmat aiheesta

Fetapiirakka
  • 25.12.202409:00
    Suolaiset piirakat

    Helpot feta-hillopiirakat

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Feta-sipuli-tomaattipiiraat

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Porkkana-fetajuustopiirakka

  • 18.02.201300:00
    Gluteeniton

    Pinaatti-fetapiirakka (gluteeniton)

  • 18.02.201300:00
    Kasvisruoka

    Fetapiirakka nokkosella tai pinaatilla