Feta-paprikatapakset
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 12 pientä viipaletta vaaleaa leipää
- tilkka oliiviöljyä
- 3 murskattua valkosipulinkynttä
Fetatahna
- 2 dl ruokajogurttia
- 2 rkl ranskankermaa (kevyttä)
- 200 g fetajuustoa
- 1 paprika pilkottuna
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus sokeria
- mustapippuria
Valmistusohje
Kumoa jogurtti kahvisuodattimeen ja anna valua puolisen tuntia. Sipaise leiville oliiviöljyä ja murskattua valkosipulia.
Paahda viipaleita uunissa 200-asteessa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Murskaa fetajuusto kulhoon ja lisää sekaan valutettu jogurtti, ranskankerma, pieniksi kuutoiksi pilkottu paprika, murskattu valkosipuli ja mausteet. Tarjoa tahna leipien päällä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka