Feta-paprikatapakset

Ainekset

  • 12 pientä viipaletta vaaleaa leipää
  • tilkka oliiviöljyä
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä

Fetatahna

  • 2 dl ruokajogurttia
  • 2 rkl ranskankermaa (kevyttä)
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 paprika pilkottuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria

Valmistusohje

Kumoa jogurtti kahvisuodattimeen ja anna valua puolisen tuntia. Sipaise leiville oliiviöljyä ja murskattua valkosipulia.

Paahda viipaleita uunissa 200-asteessa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Murskaa fetajuusto kulhoon ja lisää sekaan valutettu jogurtti, ranskankerma, pieniksi kuutoiksi pilkottu paprika, murskattu valkosipuli ja mausteet. Tarjoa tahna leipien päällä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.