Feta-paprikatapakset
Julkaistu
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Ainekset
- 12 pientä viipaletta vaaleaa leipää
- tilkka oliiviöljyä
- 3 murskattua valkosipulinkynttä
Fetatahna
- 2 dl ruokajogurttia
- 2 rkl ranskankermaa (kevyttä)
- 200 g fetajuustoa
- 1 paprika pilkottuna
- 1 valkosipulinkynsi
- ripaus sokeria
- mustapippuria
Valmistusohje
Kumoa jogurtti kahvisuodattimeen ja anna valua puolisen tuntia. Sipaise leiville oliiviöljyä ja murskattua valkosipulia.
Paahda viipaleita uunissa 200-asteessa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Murskaa fetajuusto kulhoon ja lisää sekaan valutettu jogurtti, ranskankerma, pieniksi kuutoiksi pilkottu paprika, murskattu valkosipuli ja mausteet. Tarjoa tahna leipien päällä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Suolakinuski-suklaajuustokakku
-
Lihamakaronilaatikko sulatejuustolla – Katjan maukkaampi makaronilaatikko
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Meksikolainen papukeitto
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Omenapiirakka – Sadun ylistettyä somenapiirakkaa rakastavat kaikki
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Pinaattiletut ja nokkosletut – itse tehdyt voittavat kaupan versiot mennen tullen!
-
Kapen helppo kurpitsapasta