Mainos
Mainos

Ainekset

  • 12 pientä viipaletta vaaleaa leipää
  • tilkka oliiviöljyä
  • 3 murskattua valkosipulinkynttä

Fetatahna

  • 2 dl ruokajogurttia
  • 2 rkl ranskankermaa (kevyttä)
  • 200 g fetajuustoa
  • 1 paprika pilkottuna
  • 1 valkosipulinkynsi
  • ripaus sokeria
  • mustapippuria

Valmistusohje

Kumoa jogurtti kahvisuodattimeen ja anna valua puolisen tuntia. Sipaise leiville oliiviöljyä ja murskattua valkosipulia.

Paahda viipaleita uunissa 200-asteessa noin 5 minuuttia. Anna jäähtyä.

Murskaa fetajuusto kulhoon ja lisää sekaan valutettu jogurtti, ranskankerma, pieniksi kuutoiksi pilkottu paprika, murskattu valkosipuli ja mausteet. Tarjoa tahna leipien päällä.

 

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.