Fenkolia à la greque
Julkaistu
Sopii hyvin grilliruoan kera!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 1-2 fenkolia
Liemi
- 1 ½ dl kasvislientä
- 1 dl oliiviöljyä
- 2 rkl valkoviinietikkaa
- 1 rkl tomaattipyreetä
- 1 tl jauhettua korianteria
- persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Paloittele fenkolit pienemmiksi paloiksi.
2. Kuumenna liemi kiehuvaksi paistokasarissa.
3. Lisää vihannekset, hauduta kannen alla 5 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä. Tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan