Fenkolia à la greque

Sopii hyvin grilliruoan kera!

Neljälle

  • 1-2 fenkolia

Liemi

  • 1 ½ dl kasvislientä
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 2 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 tl jauhettua korianteria
  • persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Paloittele fenkolit pienemmiksi paloiksi.

2. Kuumenna liemi kiehuvaksi paistokasarissa.

3. Lisää vihannekset, hauduta kannen alla 5 minuuttia. Anna jäähtyä liemessä. Tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.