Farfallea parsakaalin ja herneiden kera
Julkaistu
Farfalle tarkoittaa perhosia. Tämä yksinkertainen pastaruoka on aika hyvä valinta.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
Neljälle
- 400 g farfallepastaa
- 350 g pakastettua parsakaalia
- 250 g pakasteherneitä
- 2 dl kermaa
- 3 rkl raastettua parmesaania
- mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta kypsäksi. Keitä myös parsakaali ja herneet.
2. Sekoita kerma ja parmesaani ja anna kastikkeen kiehua kunnes se sakenee.
3. Sekoita pasta ja vihannekset, kaada kastike päälle. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Airfryer-munkit – Liisan helppo ohje pikamunkkeihin
-
Piknikin pelastava pastasalaatti
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Nopeat bebe-leivokset
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Yhdessä astiassa: Juureksia ja broileria
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Nopeat kalkkunawrapit
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka