Fajitamarinoidut pihvivartaat

Meksikolainen marinadi antaa lihalle tyypillisen, savuiseen juustokuminan tuoksun. Oikein kuumassa grillissä lihasta tulee päältä hyvin ruskistunutta ja sisältä punaista.

Neljälle

  • 4 viipaletta naudan selkäfileetä (hyvin riippunutta) à 150 g
  • 2 dl valmiina ostettua fajitamarinadia
  • suolaa ja mustapippuria
  • 12 puista grillivarrasta

Valmistusohje

1. Jaa jokainen pihvisiivu kuuteen yhtä suureen palaseen, laita ne muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Sulje pussi, laita marinoitumaan jääkaappiin vähintään 3 tunniksi, mieluiten yön yli.

2. Pane vartaat likoamaan. Pujottele pihvilihat vartaisiin ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Grillaa vartaita kuuman hehkun yllä 2-3 minuuttia puoleltaan.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.