Etanat valkosipuli-pastisvoissa

Makuja-Sami Garam valmistaa maanantain kunniaksi etanoita, jotka kruunataan vaalealla leivällä.

Ainekset

  • 24 etanaa suolaliemessä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 2 shalottisipulia
  • 4 cl pastista
  • 50 g voita
  • nippu persiljaa
  • vaaleaa leipää

Valmistusohje

Valuta etanoista liemi pois. Leikkaa valkosipuli ja shalotti silpuksi. Sulata voi ja hauduta sipulit siinä pehmeiksi.

Lisää etanat ja pastis ja kuumenna kiehuvaksi. Leikkaa persilja aivan pieneksi hakkeeksi ja lisää lopuksi etanoiden joukkoon.

Voit lämmittää etanat 200-asteisessa uunissa juuri ennen tarjoilua. Pidä uunissa noin kymmenen minuuttia.

Tarjoa tuoreen, vaalean leivän kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.