Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Etanat valkosipuli-pastisvoissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-Sami Garam valmistaa maanantain kunniaksi etanoita, jotka kruunataan vaalealla leivällä.

  • Ruokavalio: Kananmunaton

Ainekset

  • 24 etanaa suolaliemessä
  • 6 valkosipulinkynttä
  • 2 shalottisipulia
  • 4 cl pastista
  • 50 g voita
  • nippu persiljaa
  • vaaleaa leipää

Valmistusohje

Valuta etanoista liemi pois. Leikkaa valkosipuli ja shalotti silpuksi. Sulata voi ja hauduta sipulit siinä pehmeiksi.

Lisää etanat ja pastis ja kuumenna kiehuvaksi. Leikkaa persilja aivan pieneksi hakkeeksi ja lisää lopuksi etanoiden joukkoon.

Voit lämmittää etanat 200-asteisessa uunissa juuri ennen tarjoilua. Pidä uunissa noin kymmenen minuuttia.

Tarjoa tuoreen, vaalean leivän kanssa.

Lisää aiheesta:

Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedilläKana-pastasalaattiParsaa PolonaiseEtanabruschettaHöyrytettyä kuhaa ja parsaaHellapoliisin Broileria curry-kookoskastikkeessa
EtanatKananmunatonMakujaVideoreseptitAlkuruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Etanat
  • 18.02.201300:00
    Huomenta Suomi

    Grillietanat tomaatti-yrttikastikkeessa

  • 18.02.201300:00
    Kananmunaton

    Etanat valkosipuli-pastisvoissa

  • 18.02.201300:00
    Antti Vahtera

    Parmesaanilla kuorrutetut etanat kurkkupedillä

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Tomaattiset etanat ja sinihomejuustokolmiot

  • 18.02.201300:00
    Alkuruoat

    Lihansyöjät: Grillietanat