Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
Lifestyle
Makuja-sivujen kansikuva
Makuja
Etusivu
Ruokauutiset
Reseptit
Reseptihaku
Halpa vs. kallis
Koko Suomi leipoo

Erikoispyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • Neljälle

Raaka-aineet

  • 400 g pihvilihaa
  • 10 kiinteää perunaa
  • 2 keltasipulia
  • 3 rkl makeaa sinappia
  • 2 munankeltuaista
  • suolaa ja valkopippuria
  • 3 rkl voita
  • persiljaa

Valmistusohje

1. Kuori perunat ja leikkaa ne tangoiksi, leikkaa toiseen suuntaan kuutioiksi. Kuori ja hienonna sipulit. Suikaloi liha.

2. Ruskista perunoita 2 rkl voita 4-5 minuuttia, kunnes ne ovat pehmenneet ja saaneet väriä. Nosta pannulta. Ruskista sitten lihat lopussa voissa. Nosta lihat pannulta, ruskista sipuli.

3. Sekoita liha, sipuli, sinappi ja keltuaiset paistinpannussa ja paista samalla sekoittaen, lisää perunat. Mausta suolalla ja vastajauhetulla pippurilla. Koristele persiljalla.

Tämän ruokalajin loi kekseliäs keittiömestari, joka halusi hyödyntää pihviä tai häränfileetä, joita ei voinut tarjoilla sellaisenaan. Palat suikaloitiin ja paistettiin herkullisessa sinappimarinadissa – tähän ruokalajiin tarvitset makeaa sinappia.

Lisää aiheesta:

Sinappimarinoidut naudan suikaleetMerimiespihvit omenan keraLuksuspyttipannuVatkuliSuutarinlaatikkoRydbergin pihvi keltuaisella
PyttipannuPääruoatLiharuoka

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu
  • 06.11.202315:37
    Hellapoliisi

    Kermainen pyttipannu

  • 20.03.202309:31
    Avokado

    Chilaquiles

  • 24.11.202215:19
    Vegaaninen

    Helppo vegaaninen pyttipannu

  • 05.10.202014:55
    Nopeat ja helpot

    Pyttipannu – Hanna Gullichsenin helppo resepti

  • 18.02.201300:00
    Kevyt

    Kanapyttipannu