1. Taikina: Nypi sormin jauho ja voi ryynimäiseksi, lisää jäävesi ja sekoita nopeasti taikinaksi. Pane lepäämään viileään täytteen teon ajaksi.
2. Täytemuhennos: Leikkaa liha 2 sentin kuutioiksi. Puhdista munuainen ja silppua se. Sekoita suola jauhoihin ja kääntele liha- ja munuaispalat seoksessa. Kuori ja silppua sipuli sekä valkosipuli ja kuullota voissa. Nosta lämpöä ja lisää lihapalat ruskistumaan. Lisää herkkusienet mukaan ruskistumaan. Kaada joukkoon pikkuhiljaa lihalientä ja olutta koko ajan sekoitellen. Lisää muhennokseen laakerinlehti, timjami, Worcestershire-kastike ja tomaattipyree. Peitä kannella ja anna muhennoksen muhia noin 1 ½ tuntia. Sekoittele silloin tällöin. Kaada muhennos sitten voideltuun, reunalliseen uunivuokaan, jonka vetoisuus on n.1,5 litraa.
